Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar benim regl 29 temmuzduya gecen hafta persembe hanı demiştim pembe lekelenme oldu dıe..dun ve bugun evde idrar testi yaptım ikinci bi çizgi var ama coookk silik hamilemiyim ben yaaa...cok heyecanlandım

ayyy uşakcım hemen kan testi yaptır bende çok heyecanlandım canımm çok sevindim adınaaa:CüvCüv:

kızlar benim regl 29 temmuzduya gecen hafta persembe hanı demiştim pembe lekelenme oldu dıe..dun ve bugun evde idrar testi yaptım ikinci bi çizgi var ama coookk silik hamilemiyim ben yaaa...cok heyecanlandım

pembe lekelenme adet gibi olmadıysa ve ikinci çizgini silik te olsa görebildiysen hamilesin gibi görünüyor. Hayırlı olsun şimdiden ama bir doktora görün kanda beta HCG baktır bence :)darısı bizim başımıza inşallah

ben hamile değilim ama bi arkadaşım 2 li tes yaptırdı şidi 1 ay sonra bebel 3,5 aylıkken falan 3 lu test yaptıracak

ayyy uşakcım hemen kan testi yaptır bende çok heyecanlandım canımm çok sevindim adınaaa:CüvCüv:

sgl cnm ya.bende cok heyecanlandım.yarın sabah ilk idrarımla bi test daha yapıcam yıne cıkarsa öle kanda baktırıcam.adetımden bıgun önce kanda cıkmamıstıya bekliyimde öle yaptırayım hüsrana ugramayayım....

cnm pembe böle ketcap gibi bişeydi zaten bidahada olmadı.ikinci çizgi cok cok silik belkıde yeniyse daha.bikacgun sonra koyulasırmı acaba.....inşallah cnm allahım sanada en kısa zamanda meleğini versin...

inşallah canım ya.biliyosun ben yasminle 4 yıldır korunuyordum.gecen ay bıraktım hazıran sonu.bukadar cabuk olacagını tahmın etmıyodum 4 gun önce negatifti evde yaptıgım test.dun tam 1 hafta oldu adet tarıhımden.dedım yapayım.baktım negatıf 5dk sonra cope atacaktımkı baktım bellı belırsız bı cızgı var..bu sabah yaptım yıne öle cokkk ucuk pembe.buyuk ihtımalle pazartesi kan vericem...

ayyy hadi inşş canım benimmmm
bende yasmin kullanıyorum ama sana bişey sorabilir miyim
ilacı adetin 2 günü kullanmaya başladım ve reglim 5 gün sürdü ama reglim bittikten sonraki ilk ilişkimde orgazm sorunu yarattı bende ve kullanmayı bıraktım sence bu sorun devam eder mi ben yasmini kullanmaya devam etmelimiyim

cnm ben adetimin ilk günü aldım başlarken.hap bittikten sonrası 4.gun adet oluyodum.benım hep 7 gun surerdı haplada öle oldu.bende senın sıkayetlerın olmadı kılo verdım tuylerım azaldı.sıvılce ler gıttı.valla ben cok memnundum cnm.belkıde orgazm sorunu psıkolojıkte olabılır adetın kısa surmusya.hanı dedıysen nıye kısa surdu fılan oyuzdende olmus olabılır cnm.etkısı en az ve en kalıtelı hap yasmın.ıstersen bı dr la gorus derım ben opuyorummmm.......

saol canım o zaman kullanmaya devam ediyorumm o zaman çünkü bende de tüylenme ve sivilceler var o sorunada bir çare buluuruz artık:kedi:

Son düzenleme:
tmm cnm kullan sen...yan etkısı en aza ındırılmıs cunku.....inşallah dua et canım benım yarınkı testte de 2. çizgim cıksın..öpüldün kocamannnnn

selam kızlar nasılsınız benm normalde adet tarihim bugündü sabah kalktığımda belimde ve kasıklarımda hafif ağrı vardı ama hala olmadım adet ve olucakmışım gibide değil acaba stres yaptığım için gicikmemi olucak bu gecede olmazsam test yapsam çıkarmı sizce

ceylin ne dicem sen turizm fırmasında calısıyodun dımı.bi otel var gıtmayı dusunuyoruz bakabılırmısın ucret ne kadar

cnm inşallah hamişsindir.bence 3/4 gün bekle .ben adet gectıkten 4 gun sonra yaptım cıkmadı.dun tam 1haftaydı cokkk cokkk zor görülebilen 2. çizgi cıktı...uzuldum ben cok sende uzulme bosuna canım bekle bence

haklısın cnm boşuna üzülmek yerine bu kadar beklemişiz bi kaç gün daha beklemek en mantıklısı zaten 4-5 gün daha beklerim olmazsam en iyisi direk kanda baktırmak dime çok saol cnm senide çok çok tebrik ederim

ceylin ne dicem sen turizm fırmasında calısıyodun dımı.bi otel var gıtmayı dusunuyoruz bakabılırmısın ucret ne kadar

hayatım nasıl bir yer düşünüyorsunuz ben rafting şirketindeyim ama ayarlarız side deyim şuan bu taraflara gelmek isterseniz kaç kişi geleceksiniz kaç gün kalacaksınız geceliğine verebileceğiniz miktar nedir bunlar önemli yıldızı önemli şekerim sen söyle eşinle görüş dön bana ayarlarız merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…