kızlar benim regl 29 temmuzduya gecen hafta persembe hanı demiştim pembe lekelenme oldu dıe..dun ve bugun evde idrar testi yaptım ikinci bi çizgi var ama coookk silik hamilemiyim ben yaaa...cok heyecanlandım
slm kızlar çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor anlaşılan maşallah
yeni yeni arkadaşalar gelmiş yoğunluktan pek giremiyorum bizde 11 hafta 1 günlük olduk çok şükür kanamalara rağmen,hamile arkadaslar neredesin ne yaptınız 2 li test yaptıran var mı ?
ayyy uşakcım hemen kan testi yaptır bende çok heyecanlandım canımm çok sevindim adınaaa:CüvCüv:
pembe lekelenme adet gibi olmadıysa ve ikinci çizgini silik te olsa görebildiysen hamilesin gibi görünüyor. Hayırlı olsun şimdiden ama bir doktora görün kanda beta HCG baktır bence :)darısı bizim başımıza inşallah
ayyy hadi inşş canım benimmmm
bende yasmin kullanıyorum ama sana bişey sorabilir miyim
ilacı adetin 2 günü kullanmaya başladım ve reglim 5 gün sürdü ama reglim bittikten sonraki ilk ilişkimde orgazm sorunu yarattı bende ve kullanmayı bıraktım sence bu sorun devam eder mi ben yasmini kullanmaya devam etmelimiyim
cnm ben adetimin ilk günü aldım başlarken.hap bittikten sonrası 4.gun adet oluyodum.benım hep 7 gun surerdı haplada öle oldu.bende senın sıkayetlerın olmadı kılo verdım tuylerım azaldı.sıvılce ler gıttı.valla ben cok memnundum cnm.belkıde orgazm sorunu psıkolojıkte olabılır adetın kısa surmusya.hanı dedıysen nıye kısa surdu fılan oyuzdende olmus olabılır cnm.etkısı en az ve en kalıtelı hap yasmın.ıstersen bı dr la gorus derım ben opuyorummmm.......
selam kızlar nasılsınız benm normalde adet tarihim bugündü sabah kalktığımda belimde ve kasıklarımda hafif ağrı vardı ama hala olmadım adet ve olucakmışım gibide değil acaba stres yaptığım için gicikmemi olucak bu gecede olmazsam test yapsam çıkarmı sizce
ceylin ne dicem sen turizm fırmasında calısıyodun dımı.bi otel var gıtmayı dusunuyoruz bakabılırmısın ucret ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?