Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

amann ne anlatayım canım bir tane topiğe bakıyordum yaaa sonradan sinir oldum kendime çünkü ordakileri okudukça ben dahada ümitlendim artık düşünmek istemiyorum ama elimde değil ya bhcg testi sonuçları yazıyor ya kiminin 0.120 falan çıkmış sonradan yükselmiş değerleri falan ay kafam iyice karıştı kimi adeti gecikince yaptırmış kan tahlilini düşük çıkmış 2 günde bir değerleri katlanıyor ya sonradan katlanmış değerleri falan iyice kaptırdım bende kendimi sinir oldum

Eeee bende anlattım derdimi yine beklemeye girdim bugün sınavım vardı etek bile çok sıktı nerdeyse bırakıp çıkıcaktım bel ağrısıda bir yanda karnım acayip şiş

amaaannmoralim bozuldu iyice bende hiç belirtide yok canım daha önce midem bulanmıştı ama yolculuktan dolayı falandı herhalde başkada hiçbir şey yok sadece akşamüstü bir kaçgündür ağırlık basıyo uykum geliyor gözlerim kapanıyor böyle oturduğum yerde uyukluyorum resmen ama dediğim gibi başkada bir şey yok :sm_confused:

esracım kimse yok diye çıktım da.evet yaa maalesef bugün son günü zaten...napalım zamanı vardır diyorum,belki rabbim ramazana sakladı gündüzünde dilimi ve gözümü-gönlümü koruduğum bir günün akşamnda verecektir meleğimi diye düşünüyorum hep dua ediyorum..hepimize hayırlı evlat diye...ee siz nasılsınız bakalım

haticee sen nasılsın miniğimiz nasıl bakalım,sbr canım belirtimi vardı sende öyle yazdığına göre,canım hiç ümitlenme bence,üstüne düştükçe kaçıyor,moral bozuluyor,varsın süpriz yapsın
diyorum ama insan şüpheleniyor yinede demi....hayırlısı bakalım güzelim yaa...

hiç belli olmuyor canım ya bak şöle diim bi tanıdıkta adet düzensizliği varmış umursamamış adeti gecikmiş tabii 1 ay sonra galiba cocuk karnında kıpırdamaya başlamış düşün artık hiç belirti yokmuş heralde yani diceem umutlandırmayayım ama herkezde aynı şeyler olcak die bi kaide yok..:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…