senin kaç gün gecikince çıktı canım idrarda
kızlar slm isyan etmek istemiorm ama dayanamıorm cok kötüyüm midem bulantılarm kusmam cıldırmamak elde deil psikolojim bozuldu yani allahım yardım et bana gecsin bu haftalar cabuk cabuk artık kusmaktan ve iç organlarım ağrıo
verdi ama onları bile çıkarıorm ya folik plusu bile içemiorm cok susadım ama su bile içemiorm resmen acı cekiormayyy canım üzülme gecer dr un hap vermedimi bulantı için ?:teselli:
canım ben 8 ay bekledikten sonra kalmışttım ama kalp atışları durdu şimdide 4. aydayım işte
verdi ama onları bile çıkarıorm ya folik plusu bile içemiorm cok susadım ama su bile içemiorm resmen acı cekiorm
verdi ama onları bile çıkarıorm ya folik plusu bile içemiorm cok susadım ama su bile içemiorm resmen acı cekiorm
kızlar slm isyan etmek istemiorm ama dayanamıorm cok kötüyüm midem bulantılarm kusmam cıldırmamak elde deil psikolojim bozuldu yani allahım yardım et bana gecsin bu haftalar cabuk cabuk artık kusmaktan ve iç organlarım ağrıo
kıslar ben yoğunumm kusura bakmayınn
keşke benimde midem bulansa ah ahh.geçmiş olsun canım çok zordur eminim.sabahları kan şekerini yükseltmen gerekir.bir bardak sütle bir dilim kızarmış ekmeği sabah uyanınca hemen ye ii gelirmiş.
Kızlar ben geldim idrar testi yaptılar hastanede veeee negatifmalesef ama idrar testinde kesin çıkıyormu bilgisi olan varmı
kesin cıkıyor galiba canım hiç yanıldığını görmedim senin adet kaç gün gecikti şuan ?
Canım henüz geçmedi 2 günüm var benim regl evde yaptım gölge gibi ikinci çizgide çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?