Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar slm isyan etmek istemiorm ama dayanamıorm cok kötüyüm midem bulantılarm kusmam cıldırmamak elde deil psikolojim bozuldu yani allahım yardım et bana gecsin bu haftalar cabuk cabuk artık kusmaktan ve iç organlarım ağrıo

senin kaç gün gecikince çıktı canım idrarda

canım ben yine hayal kırıklığı olmasını istemedim ve bekledim 1-2 gün gecti ve kendimi bildimzaten ve 5 gün gecince sabah idrarıyla yaptım silik çıkmıştı sonra tekrar 1 2 gün sonra yaptım biraz daha belirgindi..

ayyy canım üzülme gecer dr un hap vermedimi bulantı için ?:teselli:

keşke benimde midem bulansa ah ahh.geçmiş olsun canım çok zordur eminim.sabahları kan şekerini yükseltmen gerekir.bir bardak sütle bir dilim kızarmış ekmeği sabah uyanınca hemen ye ii gelirmiş.

keşke benimde midem bulansa ah ahh.geçmiş olsun canım çok zordur eminim.sabahları kan şekerini yükseltmen gerekir.bir bardak sütle bir dilim kızarmış ekmeği sabah uyanınca hemen ye ii gelirmiş.

kız öle demeyin bende öle diodum ama hiç öle olmuo hayataki en kötü olyın mide bulantısı ve kusmak olduğunu unutmayın akkahım hepinize bebek versin ama kolay hamilelik için dua edin bol bol

Kızlar ben geldim idrar testi yaptılar hastanede veeee negatif malesef ama idrar testinde kesin çıkıyormu bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…