Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Eeee gittim havamı aldım sonuçta bekliyim bari birgün bile geçerse gider kan testi yaptırırım hastanede hatta belki pazartesine dr randevu alırım çünki çok fazla sarı akintim oluyor iltihap ilacındanmi kaynaklanıyor öğrenmiş olurum

ihmal etme canımm mutlaka git o zaman

kızlar ben geldim kusura bakmayın şekerler acil çıktım görümcem geldi yemeğe kociş de geldi sofrayı hazırladım hemen yemek yedim kociş gitti görümcemde şimdi gitti bende hemen geldim buraya esracım yaa çok saçma kan tahlili yapmaları gerekiyordu ne demek yapmıyoruz biz devlet hastanesine gitmedin mi sen canım türkiyenin her yerinde devlet hastanelerinde acildede kan tahlili yapmaları mecbur sen sizi sağlık bakanlığına şikayet ederim dicektin bak nasıl yapıyorlar işlerine gelmemiştir ay nasıl sinir oldum daha adetine 2 gün var çıkar mı ayol idrarda çok saçma yani sen takma kafana canım adet gününde yada 1-2 gün gecikince kan tahlili yaptır

bencede ya 1 2 gün gecsin bakalım yok diyemezsin gönlüne göre versin Rabbim..:1hug:

kızlar bende çıkıyorum ütülerim var yapılcak baya birikti gece falan girebilirsem girerim görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…