Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Evet canım yaa burda şu oldu da hamile olduğumu anladım filan diyorlar ya pskolejik olarak aynı şeyleri bende yaşıyorum

cnm benim dr. kendinden çook emin konuşuyo kesin olucak diyo neye dayanarak söylüyo bilmiyom. tabi yanılma payıda vardır sonuçta allahdan başkası bilemez.

Ama canım senin durumun hakkında bilgi veriyor çabuk hamile kalırsın diyor yani bana seni daha 9 ayın var olmazsa tedavi yaparız dedi utrasondan baktı ama bana hiç açıklama yapmadı

Ama canım senin durumun hakkında bilgi veriyor çabuk hamile kalırsın diyor yani bana seni daha 9 ayın var olmazsa tedavi yaparız dedi utrasondan baktı ama bana hiç açıklama yapmadı

cnm benim 2 düşüğüm olmasına rağmen bana sordular nezamandır korunmuyonuz die 9 a dedim 3 ay daha bekle dediler. bende 1 ay geçmeden bidaha gittim 1 senedir olmuyo dedim öyle araştırıp buldular perdeyi.gerçek anlamda bu ay bir sene dolucaktı.onlara göre 1 sene bekliyon olmassa tedaviye başlıyolar araştırıyolar.

mehtaaap yazımı görmedin sanırım senin adet ne durumda
ay kusura bakma sayfalar çabuk atlıyor görmedim vallaha hala adet olamadım biliyorsun farlutal kullandım o bile fayda etmedi
cuma ve cumartesi doktordaydım kan aldı hormon testi yaptı östrojen çoook yüksek çıktı ve o yüzden yumurtlama olmamış bende şimdi duphaston verdi adetimi söktürür inşallah sonra adetin 2. günü tekrar hormonlara bakacak ve glukofen ile tedaviye başlayacak

sende durum nedir canım

Canım ben sana cevap yazdım okumadın mi

Okudum sımdı
Fark etmemısım kusura bakma.

Tamam yarın ılk ıs ıdrar testı yapacagım.
Insallah regl olmazsam.
Pozıtıf cıkarsa, calıstıgım ıcın belkı hemen gıdemem ama,
en kısa surede kan testı de yaptıracagım.
Bebek ısteme dusuncesı bıle ne kadar heyecan verıcıymıs meger!
Rabbım ınsallah herkese annelık duygusunu tattırır.

Bir sene geçen zaman boşa geçiyor yani bende mi bir kaç ay fazla desem acaba 4 ay bitti ama 6 ay bitti mi desem acaba

cnm kaç yıllık evlisin. benim durumumla farklı senin geçmişimde var benim oyüzden normal şartlarda yeni evlilere 1 sene veriyolar biz 3 yıllık evliyiz ve düşükler var.ondan sen bencede biraz daha sabret. sonra tam teşekküllü bir hastanee git. özeli falan boşver para tuzağı onlar ben hep ssk ile bkınıyom. allah denk getiriyo merak etme.

Bir sene geçen zaman boşa geçiyor yani bende mi bir kaç ay fazla desem acaba 4 ay bitti ama 6 ay bitti mi desem acaba

de tabiki canım ne varmış vallaha benim doktorum 1yıl beklemeye karşı herşey normalse bi sorun yoksa 6aydan fazla beklemeye gerek yok eşinle gelirsin dedi

tabi benim olay farklı şimdilik bende sorun var bakalım ilerki zaman ne gösterecek ama şimdiden yoruldum ne zor şeymiş

çok geçmiş olsun canım inş.biranönce adet görürsün ve normale gireri hormonların...benimde aynı canım işte adet günüm geldi ama tık yok adet olmazsan farlutal al kullan dedi doktor..1hafta daha beklicem sonra farlutal alıp kullancam 3.günü ben de gitcem hormonlarıma baktırıcam cnm durum bu:bbo:

Canım ben 2.5 senelik evliyim bende vajinumuş başlangıcı vardı sorunumu hakkattim ve hiç korunmadim 4aydırda bekliyorum

mehtapcım glukofen ne için cnm

glukofen veya glifor bunları şeker hastaları kullanıyor ama yumurtlama olmayanlarada veriyorlar
hormonları düzene koyarak yumurtlamayı sağlıyormuş ve zayıflamayada faydası oluyormuş gerçe ben fazla kilolu değilim normalim ama olsun zararı olmaz çünkü östrojen fazlalığı ne yersen ye direk yağa çeviriyormuş kalçaları şişiriyor selülite yol açıyormuş çok iğrenç bi durum ne yapcaz biz böyle ya
sende pko vardı değilmi yanılmıyorsam aslında pko olanlarada hep glukofen veriyorlar sen ne zamandır böylesin kendiliğinden adet olamıyorsun aslında senin doktorunu hiç anlamıyorum sana bi ilaç tedavisi uygulaması lazım

esra bence once bı rahatla panık yapma insanlar kaç sene beklıyo onları duşun benim bıldığım 1,-1,5 seneye kadar yolu var bu işin sabırlı ol bence yıne buraya takıl ama içini rahat tut elbet bır gun olucak de bence moralını bozma

Canım ben 2.5 senelik evliyim bende vajinumuş başlangıcı vardı sorunumu hakkattim ve hiç korunmadim 4aydırda bekliyorum

htırladım cnm pardon unutmuşumyaa özür. bekle bakalım 2 aydaha eğer reglin düzenliyse bekle bakalım. 2 ay snra gidersin iyi bir hastaneye.eşinde tahlil yaptırır tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…