Senin drun iyiymiş canım bana dr tek dediği günün gecikirse gel dedi hiç birşey anlamadım iyiymiş
cnm benim dr. kendinden çook emin konuşuyo kesin olucak diyo neye dayanarak söylüyo bilmiyom. tabi yanılma payıda vardır sonuçta allahdan başkası bilemez.
Ama canım senin durumun hakkında bilgi veriyor çabuk hamile kalırsın diyor yani bana seni daha 9 ayın var olmazsa tedavi yaparız dedi utrasondan baktı ama bana hiç açıklama yapmadı
ay kusura bakma sayfalar çabuk atlıyor görmedim vallaha hala adet olamadım biliyorsun farlutal kullandım o bile fayda etmedimehtaaap yazımı görmedin sanırım senin adet ne durumda
Canım ben sana cevap yazdım okumadın mi
Bir sene geçen zaman boşa geçiyor yani bende mi bir kaç ay fazla desem acaba 4 ay bitti ama 6 ay bitti mi desem acaba
Bir sene geçen zaman boşa geçiyor yani bende mi bir kaç ay fazla desem acaba 4 ay bitti ama 6 ay bitti mi desem acaba
ay kusura bakma sayfalar çabuk atlıyor görmedim vallaha hala adet olamadım biliyorsun farlutal kullandım o bile fayda etmedi
cuma ve cumartesi doktordaydım kan aldı hormon testi yaptı östrojen çoook yüksek çıktı ve o yüzden yumurtlama olmamış bende şimdi duphaston verdi adetimi söktürür inşallah sonra adetin 2. günü tekrar hormonlara bakacak ve glukofen ile tedaviye başlayacak
sende durum nedir canım
cnm kaç yıllık evlisin. benim durumumla farklı senin geçmişimde var benim oyüzden normal şartlarda yeni evlilere 1 sene veriyolar biz 3 yıllık evliyiz ve düşükler var.ondan sen bencede biraz daha sabret. sonra tam teşekküllü bir hastanee git. özeli falan boşver para tuzağı onlar ben hep ssk ile bkınıyom. allah denk getiriyo merak etme.
çok geçmiş olsun canım inş.biranönce adet görürsün ve normale gireri hormonların...benimde aynı canım işte adet günüm geldi ama tık yok adet olmazsan farlutal al kullan dedi doktor..1hafta daha beklicem sonra farlutal alıp kullancam 3.günü ben de gitcem hormonlarıma baktırıcam cnm durum bu:bbo:
mehtapcım glukofen ne için cnm
Canım ben 2.5 senelik evliyim bende vajinumuş başlangıcı vardı sorunumu hakkattim ve hiç korunmadim 4aydırda bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?