htırladım cnm pardon unutmuşumyaa özür. bekle bakalım 2 aydaha eğer reglin düzenliyse bekle bakalım. 2 ay snra gidersin iyi bir hastaneye.eşinde tahlil yaptırır tabi.
slm kızlar
slm hoş geldinslm kızlar
Reglim düzenli canım da bu ay gitmem lazım dr çünki bu fitili kullandıktan sonra sarı akintim başladı bunun için dr gitmem gerekiyor hatta bundan dolayı da kendimi hamile sanmıştım ben
glukofen veya glifor bunları şeker hastaları kullanıyor ama yumurtlama olmayanlarada veriyorlar
hormonları düzene koyarak yumurtlamayı sağlıyormuş ve zayıflamayada faydası oluyormuş gerçe ben fazla kilolu değilim normalim ama olsun zararı olmaz çünkü östrojen fazlalığı ne yersen ye direk yağa çeviriyormuş kalçaları şişiriyor selülite yol açıyormuş çok iğrenç bi durum ne yapcaz biz böyle ya
sende pko vardı değilmi yanılmıyorsam aslında pko olanlarada hep glukofen veriyorlar sen ne zamandır böylesin kendiliğinden adet olamıyorsun aslında senin doktorunu hiç anlamıyorum sana bi ilaç tedavisi uygulaması lazım
slm hoş geldin
iltihap var cnm sende onu söküyo ama ben hep dedim sana belirtilere kapılma üzülürsün snra die. ben bu konuda çook tecrübeliyim bide 2007 den beri bu kulüpdeyim. nelerini gördüm okudum cnm.
anladım canım bilmiorumki yaaaa.evet ben de pkoluyum. tedaviye başlayana kadar beklicm bölee...benim doktor istersen hemen tedaviye başlayalım dedi ben istemedim cnm bu ay korunmasız 5.ayım olcak zaten ilk3ayda doğum kontrol hapının koruması devam edebilio diolar ben de acele etmek istemiorum belki tedaviye gerek kalmadan hamile kalırım die düşünüorumbiraz daha beklicem bakalım olmadı tedaviye başlıcaz işte...
kıslar bişey soracağım bende pko luyum ve eşim askerdeyken gerekli tedavileri olacağım bebiş içinde aynı zamanda ama ilaçları kullanırken ilişkide bulunman gerekiyor muu?
mrb cnm iyidir sen nasılsın görüşmeyeli...fotodaki sen misin yoksasengözlerimebaksanabmerhaba kıslarrr
nasılsınız bakalım
mrb cnm iyidir sen nasılsın görüşmeyeli...fotodaki sen misin yoksasengözlerimebaksanab
bence boşa geçen 1 aya bile yazık başla sen tedavine nette araştırsana glukofen yazıp arayınca googlede hep pko lular kullanıyor bir sürü olumlu yazı çıkıyor hiç bekleme derim benanladım canım bilmiorumki yaaaa.evet ben de pkoluyum. tedaviye başlayana kadar beklicm bölee...benim doktor istersen hemen tedaviye başlayalım dedi ben istemedim cnm bu ay korunmasız 5.ayım olcak zaten ilk3ayda doğum kontrol hapının koruması devam edebilio diolar ben de acele etmek istemiorum belki tedaviye gerek kalmadan hamile kalırım die düşünüorumbiraz daha beklicem bakalım olmadı tedaviye başlıcaz işte...
kıslar bişey soracağım bende pko luyum ve eşim askerdeyken gerekli tedavileri olacağım bebiş içinde aynı zamanda ama ilaçları kullanırken ilişkide bulunman gerekiyor muu?
Şükür ya kızlar bu ay çok fazla olmadı ağrım geçen ay iki gün kendime gelememiştim bu ay daha iyiyim
Minimim canım sen gebzenim neresinde oturuyorsun
geçmiş olsun canım a.s benimde ilk gün kıvrandırır, bide bitince başağrısı başlar migren galiba her adetimde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?