Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

htırladım cnm pardon unutmuşumyaa özür. bekle bakalım 2 aydaha eğer reglin düzenliyse bekle bakalım. 2 ay snra gidersin iyi bir hastaneye.eşinde tahlil yaptırır tabi.

Reglim düzenli canım da bu ay gitmem lazım dr çünki bu fitili kullandıktan sonra sarı akintim başladı bunun için dr gitmem gerekiyor hatta bundan dolayı da kendimi hamile sanmıştım ben

slm hoş geldin
Reglim düzenli canım da bu ay gitmem lazım dr çünki bu fitili kullandıktan sonra sarı akintim başladı bunun için dr gitmem gerekiyor hatta bundan dolayı da kendimi hamile sanmıştım ben

iltihap var cnm sende onu söküyo ama ben hep dedim sana belirtilere kapılma üzülürsün snra die. ben bu konuda çook tecrübeliyim bide 2007 den beri bu kulüpdeyim. nelerini gördüm okudum cnm.

anladım canım bilmiorumki yaaaa.evet ben de pkoluyum. tedaviye başlayana kadar beklicm bölee...benim doktor istersen hemen tedaviye başlayalım dedi ben istemedim cnm bu ay korunmasız 5.ayım olcak zaten ilk3ayda doğum kontrol hapının koruması devam edebilio diolar ben de acele etmek istemiorum belki tedaviye gerek kalmadan hamile kalırım die düşünüorumbiraz daha beklicem bakalım olmadı tedaviye başlıcaz işte...

kıslar bişey soracağım bende pko luyum ve eşim askerdeyken gerekli tedavileri olacağım bebiş içinde aynı zamanda ama ilaçları kullanırken ilişkide bulunman gerekiyor muu?

slm hoş geldin

iltihap var cnm sende onu söküyo ama ben hep dedim sana belirtilere kapılma üzülürsün snra die. ben bu konuda çook tecrübeliyim bide 2007 den beri bu kulüpdeyim. nelerini gördüm okudum cnm.

Hııı iltihap söküldüğü içindir diyorsun yani olabilir canım haklısın bende bekliyim o zaman bayram sonrası giderim olmazsa o güne kadar olursada zaten bebek için giderim

görümcemde pkolu doktorlar tedaviyle bile zor hamile kalırsın dedi. daha tedaviye başlamadan hamile kaldı 2 ciye ilkinide 2 sene tedavi olmuş. 2 ciye hiç ümit vermiodu dr.lar olmaz diyolardı ama allahdan başkası bilemez.

kıslar bişey soracağım bende pko luyum ve eşim askerdeyken gerekli tedavileri olacağım bebiş içinde aynı zamanda ama ilaçları kullanırken ilişkide bulunman gerekiyor muu?

cmnm ee tedavi olurken adet düzenlicek yumurtalar çalışcak neticeyide bebek olursa görceniz. eşin olmassa nasıl anlıycan sadece adetini düzene koyduğunu anarsın cnm. sen yinede dr. una sor bakalım

evet canım adeti düzenlemem gerekiyor ve yumurtlamam gerek bakalım bende bayram sonrası gideceğim dr a o zaman memlekette olacağımm dediğin gibi ben yine dr uma sorayımm

bence boşa geçen 1 aya bile yazık başla sen tedavine nette araştırsana glukofen yazıp arayınca googlede hep pko lular kullanıyor bir sürü olumlu yazı çıkıyor hiç bekleme derim ben

canım sen tedavine başlaki yumurtaların düzenli oluşsun ilişkiye girmek zorunda değilsin sonuçta o ilaçlar hormonları düzenliyor yumurta oluşmasını sağlıyor bakarsın eşin döner dönmez tutar işte ne güzel

mehtapcımmm bizde öyle düşünmüştük gelir gelmez inş tutar onun için memlekete dönerdönmez başlayacağım tedaviye

geçmiş olsun canım a.s benimde ilk gün kıvrandırır, bide bitince başağrısı başlar migren galiba her adetimde olur

Bazıları hiç ağrı olmadan geçirirmiş ben bu ay ilaç alıcaktim ama bebek düşünüyorum şimdi birde o ilacın bir yan etkisi olursa onunla uğraşmak istendim doğum yaptıktan sonra ağrım olursa alırım sen kullanıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…