Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

mehtapcımmm bizde öyle düşünmüştük gelir gelmez inş tutar onun için memlekete dönerdönmez başlayacağım tedaviye
kolay gelsin canım
Kızlar ben çıkıyorum yemek yapıcam eşim akşam işe gidicekte uşaki bekledim gelmedi sonra yine gelirim bayy
inşallah tutarda güzel haberlerini alırız canım dualarım seninle
siz sidede geçici olarakmı kalıyorsunuz canım yoksa eşin askerdeykenmi memlekette kalcaksın sen sonra sideyemi geri dönceksiniz?

evet evet bencede kesin kutluyolar aman iyi haberler alsında biz sonrada öğrensek olur uşakdan sonra sıra bize geliyo bakalım inşallah

Nerdesiniz kızlar ya duba biz senle tanışmadık anlat bakıyin senin ilk çocuk mu? Ne kadarlık evlisin? Ne zamandır bebek istiyorsun?

Nerdesiniz kızlar ya duba biz senle tanışmadık anlat bakıyin senin ilk çocuk mu? Ne kadarlık evlisin? Ne zamandır bebek istiyorsun?

heheh eve geldim ilk çocuk olucak yenı evlı sayılırım ben 15 ay olucak canım benimde bazı belirtiler vardı test yaptım şimdi tek çizgi çıktı çok uzuldum:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…