Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canım kahve kahvedir sonuçta kafeinden dolayı içilmesi gerekiyor benim bildiğim,ben onu değilde keçiboynuzunu kaynatıp içiricem eşimde istiyor ama unutuyorum.

Kızlar nasılsınız yeni havadisler var mı?

Sevin gül sevin malum çalışmalar başlıycak beklenen gün geldi yani.

Pekmezide var evde canım ama keçiboynuzunu kaynatıp içirmek etkili saraçoğlu söylemişti,eşimin aldığı yerdeki bir amcada oğlum bunu yemektense kırıp kaynatıp suyunu içmke lazım demiş anlamış adam ne için aldığınıkaydirigubbakcemile3

Ay ben hamile falan kalmamışımdır çalışma yapmadık ki doğru düzgün adamla bana bir haller oldu geçen ay gün aşırı yapmıştık zorlamıştım kendimi ama bu ay 3-4 kere anca yapmışızdır reglimede bir hafta var,tembeliz biz bizim çocuğumzu niye olsun

bilmeyen yokki şekerimm anlaması gayet normallkaydirigubbakcemile3
kıslarr yhaa sbahları yataktan kalkmak istemiyorum her tarafım dövülmüş gibi ağrıyor bunun için ne yapabilirim fikri olan var mıı:uhm:

ewet eflal onu bende okumuştum saraçoğlunun sitesinde gerçekten çok etkiliymiş yazılan yorumlarda öyle yazıyordu

arkadaslar size bisi soracagim ozellikle yatinca daha cok hissediyorum sanki bebek oynuyor icimde adet oluyorum bebek yok yani her ihtimale karsin her ay testte yapiyorum. gaz yaparmi boyle birsey ya kafam cok karisiyor resmen bebek oynamasi gibi boyle birsey yasayan varmiiiiii.:bbo:

bilmeyen yokki şekerimm anlaması gayet normallkaydirigubbakcemile3
kıslarr yhaa sbahları yataktan kalkmak istemiyorum her tarafım dövülmüş gibi ağrıyor bunun için ne yapabilirim fikri olan var mıı:uhm:
cnm işyerindede yorulmuyon evin e giderkende yorulmuyon nie kalkamıyon sabah.
gece farkına varmadan kocan dövüyomu seni uykunda hıı:roflol:

güzelim psikolojik oo hatta kendini hamileim die kandır bak bebeğin tekmelerini bile hissedersin düşünme ble şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…