Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar benim çıkmam lazım çamaşır asacam ya bitmedi gitti valla :bbo: görüşürüz snr öptüm sizi by

kızlarrrrrrr ben geldim
maşallah sayfalar uçmuş yine yaw
klomen hakkında herşeyi sorabilirsiniz banakaydirigubbakcemile3artık klomen hakkında nerdeyse herşeyi biliyorum

kızlar bir yer var adını vermem doğrumu bilmom kadın hast. doğum aklına ne gelirse soruyon doktora ertesi gün cevaplıo. ben dün kendimi sorduydum ne olur die cevap yazmış

sevgili öznur hanım hısterskopi operasyonu ofıs mı yapıldı yoksa operatif mi önemli teavisizde gebe kalırsın 6 ay korunmasız ilişki,ye devam edin saygılarımla
cevabını vermiş. sizde sorabilirsiniz.

kızlarrrrrrr ben geldim
maşallah sayfalar uçmuş yine yaw
klomen hakkında herşeyi sorabilirsiniz banakaydirigubbakcemile3artık klomen hakkında nerdeyse herşeyi biliyorum

hoşgeldin yuppii soruma cevap klomen 5 gün içtikden sonra 6 cı gün dr. neden beni çağırdıki 5 günde yumurtlamamı olcak

ewet mehtapcım bende klomencilerdenim glukofen hiç kullanmadım
ama klomen ilk ay bende bulantı yapmıştı ama kişiye göre değişiyor yan etkileri
bu ayda kullandım hiç bulantım falan olmadı
sadece çatlatma iğnesi bulantı yaptı bu ay

hoşgeldin yuppii soruma cevap klomen 5 gün içtikden sonra 6 cı gün dr. neden beni çağırdıki 5 günde yumurtlamamı olcak

canım bende reglin 5.günü başlıyorum 10. gün konrtole gidiyorum
ben gittiğimde yumurta oluşmuş oluyor ama benim regl 26 günde bir ona göre hesaplama yapıp çağırıyor beni

kulupte var canım aytun hanım var oda cevaplıyor mehtapcımda sormuştu merak ettiğiniz soruları ona sorabilirsiniz kızlarrr

yaa çok cahilim akannehir komen glukofen ne yaawww ohaoldumsmile

canım bu ilaçlar hormonları düzene koyuyor ve yummurtlama sağlıyor veya yumurtaları geliştiriyot glukofeni normalinde şeker hastaları kullanıyor kiloda verdiriyormuş
bende bilmiyordum cahillikle alakası yok canım benim ama bizlerde bazı sorunlar çıkınca mecburen tanışıyorsun bu ilaçlarla
kızlarda pko var
bende östrojen fazlalığı hiç yumurtlama olmuyorkaydirigubbakcemile5

canım bende reglin 5.günü başlıyorum 10. gün konrtole gidiyorum
ben gittiğimde yumurta oluşmuş oluyor ama benim regl 26 günde bir ona göre hesaplama yapıp çağırıyor beni
ne biçim ilaçmış bu yaff 5 günde yumurtayı oluşturuyo ben adet 3 günü başlıycam. hayırlısı bakalım çatlatma iğnesi yapıp yapmıycağını söylemedi.

kulupte var canım aytun hanım var oda cevaplıyor mehtapcımda sormuştu merak ettiğiniz soruları ona sorabilirsiniz kızlarrr

ya evet jinokoloji bölümünde çokta güzel ilgileniyor ben çok soru sordum dedim yakında kızacak başımı şişiriyor diye eyvahedigeldismile

heeeeeeeeeeee anladımm

bakalım ben gıdınce doktora bende neler çıkıcak CADIARZU

walla gülcüm ilaç hakkaten işe yarıyor benim yumurtalar çok gelişmiyordu klomenle çok çok iyi duruma geldi bu ay 3 yumurtam oluştu bitanesi 24mm diğer ikisi 23mm boyutlarına geldi

walla gülcüm ilaç hakkaten işe yarıyor benim yumurtalar çok gelişmiyordu klomenle çok çok iyi duruma geldi bu ay 3 yumurtam oluştu bitanesi 24mm diğer ikisi 23mm boyutlarına geldi

anahh iyi güselmişde benim zaten geçen usg de 24-25 di yumurtalar ilaçsız büyümüş ilaç alırsam nolcak.

kıslarrr yha sağ kasığım ağrıyor neden olabilir yumurtluyor muyum yoksaaa bu gün 18 . gündeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…