neee klomen mide mi bulandırıyo ofyaaa hiç sevmem böle şeyleri bende başlıycam yaa nasıl iççem şimdi
klomen deil canım glukofen mide bulandırıo
klomen deil canım glukofen mide bulandırıo
kızlarrrrrrr ben geldim
maşallah sayfalar uçmuş yine yaw
klomen hakkında herşeyi sorabilirsiniz banakaydirigubbakcemile3artık klomen hakkında nerdeyse herşeyi biliyorum
kızlarrrrrrr ben geldim
maşallah sayfalar uçmuş yine yaw
klomen hakkında herşeyi sorabilirsiniz banakaydirigubbakcemile3artık klomen hakkında nerdeyse herşeyi biliyorum
hoşgeldin yuppii soruma cevap klomen 5 gün içtikden sonra 6 cı gün dr. neden beni çağırdıki 5 günde yumurtlamamı olcak
yaa çok cahilim akannehir komen glukofen ne yaawww ohaoldumsmile
ne biçim ilaçmış bu yaff 5 günde yumurtayı oluşturuyo ben adet 3 günü başlıycam. hayırlısı bakalım çatlatma iğnesi yapıp yapmıycağını söylemedi.canım bende reglin 5.günü başlıyorum 10. gün konrtole gidiyorum
ben gittiğimde yumurta oluşmuş oluyor ama benim regl 26 günde bir ona göre hesaplama yapıp çağırıyor beni
kulupte var canım aytun hanım var oda cevaplıyor mehtapcımda sormuştu merak ettiğiniz soruları ona sorabilirsiniz kızlarrr
kulupte var canım aytun hanım var oda cevaplıyor mehtapcımda sormuştu merak ettiğiniz soruları ona sorabilirsiniz kızlarrr
canım bu ilaçlar hormonları düzene koyuyor ve yummurtlama sağlıyor veya yumurtaları geliştiriyot glukofeni normalinde şeker hastaları kullanıyor kiloda verdiriyormuş
bende bilmiyordum cahillikle alakası yok canım benim ama bizlerde bazı sorunlar çıkınca mecburen tanışıyorsun bu ilaçlarla
kızlarda pko var
bende östrojen fazlalığı hiç yumurtlama olmuyorkaydirigubbakcemile5
walla gülcüm ilaç hakkaten işe yarıyor benim yumurtalar çok gelişmiyordu klomenle çok çok iyi duruma geldi bu ay 3 yumurtam oluştu bitanesi 24mm diğer ikisi 23mm boyutlarına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?