Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hmm benim ki başka sitede ama aytun hanıma nerden bulcam hangi bölümde cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji-f937/ bi bak canım açılıyormu
İnşallah çıkmazda :ecrin_bebek:
inşallah bişe çıkmaz canım varmı bi rahatsız edici durum adet düzensizliği falan
kıslarrr yha sağ kasığım ağrıyor neden olabilir yumurtluyor muyum yoksaaa bu gün 18 . gündeee
olabilir canım sen kaç günde bi regl oluyorsun

kızlarrrrr bende bişey soracam ama çekiniyorum biraz :kedi:
ya dün akşam ilişki sırasında kasıklarım o kadar acıdı ki anlatamam
neden olmuştur sizce

anladım ceylincim ya yumurtluyorsun ya da yumurtların çatlıyo bende pko luyum ama hep 26. gün olurum hiç şaşmaz sadece düşükten sonra 25. gün oldum

saol ebrarcımmm tşk ederim sende sormuşsun ama benim bilgim yok canım yhaa yanlış bişeyde söylemek istemem

kızlar siz benim yazdıklarımı görmüonuz mu:1no2: 2ci kız yeğenim geliyo didim bişi demediniz. :çok üzgünüm:

bu konuda bilgisi olan yok sanırım
normalde yumurta çatlarken ilişki sırasında kasıklarda ağrı oluyor ama ben o dönemi de geçtim
o yüzden merak ettim

kızlar siz benim yazdıklarımı görmüonuz mu:1no2: 2ci kız yeğenim geliyo didim bişi demediniz. :çok üzgünüm:

hayırlı uğurlu olsun canım darısı senin başına inşşş canımmm rabbim en kısa zamanda meleğine kavuştursun seni ve isteyen herkesi gülümm

utandırma kız bizi :kedi::kedi:
canım pardon ya arada kaynadı
canım hayırlı olsun allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inş.
rabbim sizlere bağışlasın :Saruboceq:

nese sorun diil. belki biliyossunuzdur doktorlar bebek düşünenler için ilişkiye girmeden 1-2 saat önce eşlerinize kahve içirin diolar.

rica ederim tatlımmm
ayy ben burda yalnızım diyordum gözüm mersinli arıyorduu az önce face bir arkadaşla görüştümm side deymişş kendi annemin arkadaşının oğlu ayyy çok sevindim yhaaa anlatamammm :lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt

Selam kızlar ben geldim nasılsınız? Hım kahve evet bende duydum sperm hareketliliğini artırıyormuş ama eşimde bende kahve sevmeyiz evde de bulundurmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…