Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hamile kalmak için can atıyoz sonrasını düşünmüyoz sonrasındada her an bir problem çıkabiliyo ben 4,5 aylığı düşürürken allahımm ne acıydı ne ağrıydı ne çektim görenler ağlıyodu halime çektiğim ağrıya normal doğumda bile o kadar acı çekmiyomuşun öyle diyo lar. o yüzden ne çekeceğimiz ne görceğimiz belli değil. canım benim sevindi hamileyim die ama kanama başladı.sevinci kursağında kaldı. inşallah sonu acı bitmez.

bence sen hemen hastanaye git canım yerleşme kanaması bebek rahime yerleşirken oluyor yani yumurta döllenip tüplerden rahime atılırken
üzülme sakın stres yapma şimdiden düşük tehlikesi olabilir ağır bişe yapma yat dinlen
geçmiş olsun canım inşallah bişe olmaz

azracım hoşgeldin canım nasılsınız kıslarrrrr
kıslarr ben bu gün oruçluydum yemek hazırlayacaktım koçiş yemeğe götürecekmiş beniii ayy çok sevindim kalbimdende geçirmiştim keşke yemeğe çıkarsa diyeee canım koçişimmm

allah kabul etsin canım ne güzel düşünmüşe eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…