şimiden ALLAH kabul etsin canım
iyiyim canım kendi evimdeydim yine hazırlanıp anneme gidiyorum kalmaya malum hastalıklar ailemde bide eşim yoğun
sadece ahafta sonları evdeyim
gul sana katılıyorum bende sızlerle konuştukça rahatlıyorum kafam dagılıyo
iyiki uye olmuşumm :))
ben eski üyelerdenizmm.ay şimdi uyucam bilgisayar karşısında bide karın ağrısı of ya ağrılı geçicek herhalde adetim.
kimse warmı çok kötüyüm kızlar kahverengi akıntı ve kanamayla karışık akıntım var bu sabahtan beri karnım çok ağrıyor sancılanıyor mahvoldum umarım bebişim yerleşiyordur ve beni bırakmaz..(((((((((((((((((
kimse warmı çok kötüyüm kızlar kahverengi akıntı ve kanamayla karışık akıntım var bu sabahtan beri karnım çok ağrıyor sancılanıyor mahvoldum umarım bebişim yerleşiyordur ve beni bırakmaz..(((((((((((((((((
canım senin hamiş haberini almamışmıydık yanlış mı hatırlıyorum bence ihmal etme dr una sor canımm
evet hamileyim ama cok korkuyorum bebişime bişey olmaz dimi kızlar gerci allah bilir ama onuda kaybetmek istemiyorun siz biliyomusubnuz yerleşnme kanaması nekadar sürüyor(((((((((((((((
cok üzgünüm sabahtan beri kıvranıyorum sancıdan..
Canım ağrı ile kanama düşük belirtisi olabilir seni üzmek istemem ama bence dr ara sor yada acile git hemen
sende yorulmuşsundur canım bir aydır ordan oraya koşuşturma içindesin
benim dilim varmadı esracım sen söyledin düşük belirtisi bu acile git hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?