Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

neyse kızlar yaa ben kendime reçete aramaya devam edeyim size iyi muhabbetler baya kötüyüm çünkü eşimde gelir birazdan...

şimdiden allah kabul etsin.
reyan cım hepimiz derdimizi açıyoz nie rahatsız edicen bizi. aşkolsun kusura fln bakmıyoz rahat ol

kimse warmı çok kötüyüm kızlar kahverengi akıntı ve kanamayla karışık akıntım var bu sabahtan beri karnım çok ağrıyor sancılanıyor mahvoldum umarım bebişim yerleşiyordur ve beni bırakmaz..(((((((((((((((((

canım senin hamiş haberini almamışmıydık yanlış mı hatırlıyorum bence ihmal etme dr una sor canımm

evet hamileyim ama cok korkuyorum bebişime bişey olmaz dimi kızlar gerci allah bilir ama onuda kaybetmek istemiyorun siz biliyomusubnuz yerleşnme kanaması nekadar sürüyor (((((((((((((((
cok üzgünüm sabahtan beri kıvranıyorum sancıdan..

cnm üzüldüm ya inşallah devam etmez yerleşme kanaması ağrı vermez cnm az leke görürsün kahve gbi. dua edelim devam etmesin düşmesin bebeğin. sen bol bol yat dinlen ağrıda var sen umutlanma cnm ama üzülmede.

Canım ağrı ile kanama düşük belirtisi olabilir seni üzmek istemem ama bence dr ara sor yada acile git hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…