Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm kızlar nasılsınız bu ara hamileliğimi kutlayan herkeze tsk ederım......yazanlar olmus ama gerılerde kalmıs......kusura bakmayın yenı gördüm güllll ceylinnnn herkez herkeze cok cok tsk lerrrr

Maalesef bebeğim beni bıraktı kızlar gelince okursunuz sonucumu aldım ve değerim düşüyormuş adet görücem galiba ve netice kimyasal gebelikmiş ( pff :gitme:

hiç bişey anlamadım bu gebelikten ben kötüyüm kızlar..

daha oluşmamıştı bile..mafoldumben

eee Hatice ye deil Neticeye bakıcaksın.. (

Haticecim canım inanki çok üzüldüm yaaa kıyamam canım sen yine de isyan etme allaha şükret canım rabbim inşallah yine verir

ayyy canım üzülme dicem ama üzüleceksin biliyorum ama herşeyde vardır bi hayır ya 3yada 4 aylıkkne olsaydı daha çok üzülürdün kıyamam sana inşallah bidahaki sefere tatlım demek bu dünyada yiyecek lokması yokmuş canım öyle düşün

Aynen canım bende öyle düşünüyorum..benneyaptımki

benimde ilk düşüğümde 6 haftalıktı çok üzülmüştüm çok 2 gün kendime gelememiştim sonra herşeyde vardır bi hayır dedim sonra ara verdikderken temmuzda kornmayı bıraktık buayda olmazsa ara vereli 1 sene olcak eylüldeyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…