yok canım öyle demek istemedim yanlış ifade ettim kendimi galibamehtapcımm canımm ama o zamandan bu zamana her hangi bişey olmadı aklımda bebiş fikri yok zaten canımmmm ilaç kullanırken olacak değil yhaa
hoşbulduk mehtapcım iyiyim sen nasılsın valla hiç sorma şimdiden stres oldum her zamanki gibi allah nasip ederse 26 eylülde kpss sınavım var ondan sonra yani ekimin 15 ine kadar falan taşınmış oluruz herhalde aaayyy bende nasıl taşınıcam hiç fikrim yok görümcemden tecrübeliyim gerçi ama benim hiç başıma gelmedi yaa çok stresliyim yani
canım mide bulantın doğum kontrol hapından olabilir
bendede inanlımaz mide bulantısı ve şiddetlibaş ağrısı yapıyordu bırakınca herşey düzene girdi
canım ilk ay kullanıyorum ama ilk defa oluyor mide bulantısı neyse artık düşünmeyeceğim geçer sanırımmm
ilk gebelikte tedavı falan olmuşmuydun
yok hayatım yanlış anlamadım seniii ama kışın çalışmam lazım kalbimde bir yer istiyor ama yarışmalara ekip çıkartmam gerek o yüzdende engelliyorum kendimiii ama aklımda memlekete gidince tedaviye başlayım eşim kasım gibi gelecek ve gelince hamiş kalırsam çalışmamada engel değil ama eşimin hbr yok ama tepkisi ne olur bilemiyorummm kafam karışık yaniiii şekerimmm
hoşbulduk duba saol canım evhancım sen nasılsın görüşmeyeli kız sende özlettin kendini haaaa ne zamandır görüşmedik nasıl gidiyor
kızlar hastanede yatıyordum ben bebeiş yedi beni yedi ama cok sükür sağlığı yerinde ben hiç bişi yiyemiorm ve cok istifra etmeye baglı olarakta mide duvarında zedelenme böbreklerde ağrı fln var haftada 3kilo kaybediorm simdi ilaçlarla kilo aldırıolar bana anlayacağınız bu hamilelik sisircek beni simdilik brz daha iim ama cok kötü günler gecirdim psikolojim alt üstü oldu panik atak gecirdim bide üstüne stresten bebeği aldırmayı bile düşündüm cok şükür iim simdi
arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım adet olmama 1 hafta var dün test yaptım 2. çizgi soluk çıktı bu duruma göre hamileyim teslerin yanılma payı varmı?
arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım adet olmama 1 hafta var dün test yaptım 2. çizgi soluk çıktı bu duruma göre hamileyim teslerin yanılma payı varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?