Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

mehtapcımm canımm ama o zamandan bu zamana her hangi bişey olmadı aklımda bebiş fikri yok zaten canımmmm ilaç kullanırken olacak değil yhaa
yok canım öyle demek istemedim yanlış ifade ettim kendimi galiba
demek istiyorumki hani geçen aylarda korunmuyordun bebek istiyordun sürekli stres oluyordun testler negatif çıkınca
şimdi geçen aylardaki kadr istemiyorsun eşin askere gideceği için ama bakarsın tamda bu sırada yani aklında bebek yokken tutar genelde böyle olur çünkü bebek stresine girmiyorsun
sende kist falan çıkmışmıydı bence bi sorun yoksa kullanma d.k. hapını boşver hayırlısı neyse o olsun

canım ben taşınmıştım üstelik çalışan bir bayanım o yüzden zor olur diye düşünerek önceden evde elime ne geçerse ufak tefek kullanmadığım şeyleri paket ediyordum her gün bir iki koli hazırlıyordum taşınacağım gün hepsi hazırdı hiç zorlanmadım sanada öneririm bide tabi kolilerin üzerine yaz içinde ne olduğunu yeni evde açıp yerleştirirkende çok kolay oluyor

canım mide bulantın doğum kontrol hapından olabilir
bendede inanlımaz mide bulantısı ve şiddetlibaş ağrısı yapıyordu bırakınca herşey düzene girdi

canım ilk ay kullanıyorum ama ilk defa oluyor mide bulantısı neyse artık düşünmeyeceğim geçer sanırımmm

canım ilk ay kullanıyorum ama ilk defa oluyor mide bulantısı neyse artık düşünmeyeceğim geçer sanırımmm

bende yaklaşık 5 ay kullandım canım ilk kullandığım zamanlarda mide bulantısı oldu sonra biraz hafifiledi ama 4.ayda falan baş ağrılarıda başladı sonra bıraktım
dediğin gibi düşünmemeyeçalış ama hiç geçmezse ilacı değiştir bana doktorum belara yı vermişti

yok hayatım yanlış anlamadım seniii ama kışın çalışmam lazım kalbimde bir yer istiyor ama yarışmalara ekip çıkartmam gerek o yüzdende engelliyorum kendimiii ama aklımda memlekete gidince tedaviye başlayım eşim kasım gibi gelecek ve gelince hamiş kalırsam çalışmamada engel değil ama eşimin hbr yok ama tepkisi ne olur bilemiyorummm kafam karışık yaniiii şekerimmm

hmmm evet resimlerini görmüştüm facede çok güzel
ama bence eşine anlat durumu daha yeni tartıştınız adamla tekrar aynı durum olmasın sen yokken memlekete ekip çalışmalarına başlamayı düşünüyorum falan diye bi gir konuya bakalım tepkisi ne oluyor
aman kadınların durumu zor vallaha erkeklere anlatsan bi dert anlamıyorlar anlatmasan suçlu oluyorsun
ama doğum kontrol hapını değiştir bence evet bak belara da iyi bir hap yada valetta

ceylincim sen tedaviye başlasan bile eşinle birlikte olman lazım ki
bak biliyorsun bende pko luyum ve doktorum gebeliğe engel deil dedi ama benim yumurtalar gelişmiyor
pko yüzünden kullandığım ilaçlar gebeliği kolaylaştırmak için biliyorsun bu süre içinde eşinle beraberlik öneriyor doktor yani bence sen şimdiden başla bişeylere çünkü hemen olmuyor zaten

hoşbulduk duba saol canım evhancım sen nasılsın görüşmeyeli kız sende özlettin kendini haaaa ne zamandır görüşmedik nasıl gidiyor

iyi gidiyor tatlım ya 2 eve gidip geliyorum devamlı sen nasılsın varmı bi gelişme hayatım

saolun kıslarr bu gün bir nabzını yoklayayım barii tepkisi ne olacak bakalımmm
ebrarcımmm ben burdaki dr a güvenmediğim için tedavilere en baştan başlamak istiyorumm yanii yumurtlarım ne kadar büyüyor eğer pko değilde normal kist ise ameliyat yolu varsa yada ialçla patlaması sağlanıyorsa bunlara başlayacağımm eşimm geldiğinde de aralık 10 a kadar yanımda yaklaşık 1 buçuk ay o ara denerimm artık bebişi

arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım adet olmama 1 hafta var dün test yaptım 2. çizgi soluk çıktı bu duruma göre hamileyim teslerin yanılma payı varmı?

ne çektiğini çok iyi anlıyorum bende ilk gebeliğimde tam 6 ay kusmuştum ve tam 9 kilo vermiştim 2. hamileliğimde ise 5 ay kustum ve ondada 7 kilo falan verdim çoook zor bilirim yani Allah yardımcın olsun bebeğini kucağına alınca herşeyi unutuyorsun zaten

ya böyle soruyorum ama kusura bakmayın lütfen ben çok yeniyim ve ilk denememiz test böyle çıkınca çok heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…