Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

keremre inşallah listemiz sana uğurlu gelirde en kısa zamanda güzel haberlerini alırız kaydirigubbakcemile5

kıslarr yha dün ilişkiden sonra çok kötü midem bulandı ve ara ara midem bulanıyor sizce neden olabilirkafamçokkarıştı

kızlar benim çıkmam lazım iftara misafirim var hazırlıklarımı yapmaya başlıyım hepiniz öpüldünüz zemuszemus

hoşbulduk ceylincim ders çalışıyorum pek girmeye vaktim olmadı bide eve taşınıcaz kesinleşti 2 gündür görümcemler kayınvalidem falan bendeydi taşınma işini eşyaları falan konuştuk aayy bugünde oruçluyum arada saçmalayabilirim canım kusura bakma şimdiden sersem gibi oldum yaa acıkmadım ama çok susadım bide sigarasızlık koydu

hoşgeldin

Allah kolaylık versın sana akannehir

Tabiki de herkese yer var anlat bakalım sen ne zamandan beri istiyorsun

canım benim ben kızımı çok zor ve yapayalnız gurbette büyüttüğüm için 2.bebek düşünmüyordum hiç ama kızım ve eşim çok istemeye başladılar 2009 12 eylülde korunmayı bıraktık prikolojik midir nedir bir adet düzensizliği başladı bende ancak şubatta hamile kalabildim bebeğimde 12 haftalıkken ense kalınlığı çıktı hem de çok çok kalın ölçüldü cvs yapıldı temiz çıktı ama ciddi bir beyin anomalisi görüldü ve 22 haftalıkken sonlandırıldı suni sancı ile doğum yaptım ardından kürtaj oldum doktorum 6 ay bekleyelim dedi ben de benim yaş 35 çok beklemeye zamanım yok dedim 4 ay yeter o zaman dedi ekimde bırakıcaz korunmayı
allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin çok zor birşey yaşadıklarım allah kimseye yaşatmasın

amin bende bilirim neler yaşadığını çünkü bende kızımı başka şehirde kimse yokken doğurdum büyüttüm ikinciye uğraşıyoz şimdio zaman imkanlar kötüydü bize hemen çocuk oldu şimdi herşey daha iyi olmuyor bi türlü

hoşbulduk duba saol canım evhancım sen nasılsın görüşmeyeli kız sende özlettin kendini haaaa ne zamandır görüşmedik nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…