canım ya senin adet tarihin 9 ağustosmuydu testi nezaman yapdın benimki o tarihdeolumunekankayizsmile
pelinn,masumm hoşgeldiniz hayırlı ramazanlar
özlettiniz kendinizi nerelerdeydiniz yaa
masumcum bebiş nasıl bakalım büyüdü mü?
canım elektr. gitti geldi o yüzden biraz geç oluyor cevabım kız bence sen o d.k. hapını bünyen alışamadı ya doktora git yan etkisi oldu bana de daha başka al yada bence hiç kullanma be güzelim böylece çocuk fikrinde beynini irdelemez rahat olursun bakarsın tutar eşin nasıl olsa kısa dönem askerdeymiş ben uzun kalacak sanıyordumkıslarr yha dün ilişkiden sonra çok kötü midem bulandı ve ara ara midem bulanıyor sizce neden olabilirkafamçokkarıştı
hoş geldin canım naber eve nezaman geçeceksin baya iş bekliyor seni yorulacaksın desene taşınmak zor allah kolaylık versinkızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm ay çok özledim hepinizi nasılsınız bakalım
canım çok üzüldüm zor bi durum inşallah en yakın zamanda tekrar bebişin olurcanım benim ben kızımı çok zor ve yapayalnız gurbette büyüttüğüm için 2.bebek düşünmüyordum hiç ama kızım ve eşim çok istemeye başladılar 2009 12 eylülde korunmayı bıraktık prikolojik midir nedir bir adet düzensizliği başladı bende ancak şubatta hamile kalabildim bebeğimde 12 haftalıkken ense kalınlığı çıktı hem de çok çok kalın ölçüldü cvs yapıldı temiz çıktı ama ciddi bir beyin anomalisi görüldü ve 22 haftalıkken sonlandırıldı suni sancı ile doğum yaptım ardından kürtaj oldum doktorum 6 ay bekleyelim dedi ben de benim yaş 35 çok beklemeye zamanım yok dedim 4 ay yeter o zaman dedi ekimde bırakıcaz korunmayı
allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin çok zor birşey yaşadıklarım allah kimseye yaşatmasın
canım elektr. gitti geldi o yüzden biraz geç oluyor cevabım kız bence sen o d.k. hapını bünyen alışamadı ya doktora git yan etkisi oldu bana de daha başka al yada bence hiç kullanma be güzelim böylece çocuk fikrinde beynini irdelemez rahat olursun bakarsın tutar eşin nasıl olsa kısa dönem askerdeymiş ben uzun kalacak sanıyordum
hoş geldin canım naber eve nezaman geçeceksin baya iş bekliyor seni yorulacaksın desene taşınmak zor allah kolaylık versin
canım çok üzüldüm zor bi durum inşallah en yakın zamanda tekrar bebişin olur
yeni gelenler sizde hoş geldiniz umarım iyisinizdir
kızlar hastanede yatıyordum ben bebeiş yedi beni yedi ama cok sükür sağlığı yerinde ben hiç bişi yiyemiorm ve cok istifra etmeye baglı olarakta mide duvarında zedelenme böbreklerde ağrı fln var haftada 3kilo kaybediorm simdi ilaçlarla kilo aldırıolar bana anlayacağınız bu hamilelik sisircek beni simdilik brz daha iim ama cok kötü günler gecirdim psikolojim alt üstü oldu panik atak gecirdim bide üstüne stresten bebeği aldırmayı bile düşündüm cok şükür iim simdi
selam kızlarrrr
ceylincimm
doğumkontrol hapımı kullanıyorsun??
amin bende bilirim neler yaşadığını çünkü bende kızımı başka şehirde kimse yokken doğurdum büyüttüm ikinciye uğraşıyoz şimdio zaman imkanlar kötüydü bize hemen çocuk oldu şimdi herşey daha iyi olmuyor bi türlü
evet canım yasmin kullanıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?