Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

pelinn,masumm hoşgeldiniz hayırlı ramazanlar
özlettiniz kendinizi nerelerdeydiniz yaa
masumcum bebiş nasıl bakalım büyüdü mü?

pelinn,masumm hoşgeldiniz hayırlı ramazanlar
özlettiniz kendinizi nerelerdeydiniz yaa
masumcum bebiş nasıl bakalım büyüdü mü?

kızlar hastanede yatıyordum ben bebeiş yedi beni yedi ama cok sükür sağlığı yerinde ben hiç bişi yiyemiorm ve cok istifra etmeye baglı olarakta mide duvarında zedelenme böbreklerde ağrı fln var haftada 3kilo kaybediorm simdi ilaçlarla kilo aldırıolar bana anlayacağınız bu hamilelik sisircek beni simdilik brz daha iim ama cok kötü günler gecirdim psikolojim alt üstü oldu panik atak gecirdim bide üstüne stresten bebeği aldırmayı bile düşündüm cok şükür iim simdi

kıslarr yha dün ilişkiden sonra çok kötü midem bulandı ve ara ara midem bulanıyor sizce neden olabilirkafamçokkarıştı
canım elektr. gitti geldi o yüzden biraz geç oluyor cevabım kız bence sen o d.k. hapını bünyen alışamadı ya doktora git yan etkisi oldu bana de daha başka al yada bence hiç kullanma be güzelim böylece çocuk fikrinde beynini irdelemez rahat olursun bakarsın tutar eşin nasıl olsa kısa dönem askerdeymiş ben uzun kalacak sanıyordum
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm ay çok özledim hepinizi nasılsınız bakalım
hoş geldin canım naber eve nezaman geçeceksin baya iş bekliyor seni yorulacaksın desene taşınmak zor allah kolaylık versin
canım çok üzüldüm zor bi durum inşallah en yakın zamanda tekrar bebişin olur

yeni gelenler sizde hoş geldiniz umarım iyisinizdir

kıslarrr aşk olsun sorum arada kaynadı valllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kıslarr dün ilişkiden sonra midem bulandı şimdi de ara ara bulanmaya devam ediyor sizce neden olabilirkafamçokkarıştı

hoşbulduk ebrarcım ders çalışmaya başladım giremiyorum artık eskisi kadar ama malum artık oruçluyum gündüz ders çalışamıyorum kafam almıyor gece çalışıcam o yüzden ramazan boyunca hergün sizlerleyim gibi görünüyor sen nasılsın canım

canım haticecim çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun canım kendine dikkat et bütün bu sıkıntıların sonunda güzel tatlımı tatlı bir bebiş var canım onu kucağına alıcaksın allahın izniyle böyle düşün canım

mehtapcımm canımm ama o zamandan bu zamana her hangi bişey olmadı aklımda bebiş fikri yok zaten canımmmm ilaç kullanırken olacak değil yhaa

sağol canım listeye yazmışsın benide ellerine sağlık benim için ekimde yazabilirsin çünkü en erken ekimde başalayabileceğim çalışmalara

hoşbulduk mehtapcım iyiyim sen nasılsın valla hiç sorma şimdiden stres oldum her zamanki gibi allah nasip ederse 26 eylülde kpss sınavım var ondan sonra yani ekimin 15 ine kadar falan taşınmış oluruz herhalde aaayyy bende nasıl taşınıcam hiç fikrim yok görümcemden tecrübeliyim gerçi ama benim hiç başıma gelmedi yaa çok stresliyim yani

ayyy ciddi misin canım çok çok geçmiş olsun bitanem ama şimdi iyisiniz ya
çok şükür aman dikkat et ikinizde iyi olun lütfen yaa

evet aynen canım şimdi maddiyat daha iyi imkanlar fazlalaştı annemlere daha yakınım ama başımıza bu geldi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…