Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ay kızlar bir yandan yemek koydum ocağa yazamadım kusura bakmayın siz devam edin ben sizi takip ediyorum şekerler

ilginiz için tekrar teşekkür ederim görüşmek üzere hoşça kalın allah hepinize en yakın zamanda istediğinizi versin

arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım adet olmama 1 hafta var dün test yaptım 2. çizgi soluk çıktı bu duruma göre hamileyim teslerin yanılma payı varmı?

canım bence daha çok erken doktorlar gününüz geçtikten sonra yapın diyor en doğru sonuçu o zaman alırsın 1 hafta daha bekle ama inş. Istedigin gibi olur

üff ya şimdi bide yemek yapmak var pelinn
ben şimdi gidip ne yapcam nasıl yapcam hiç bilmiyorum ya
zaten susuzluk çekiyorum bide mutfağım inanılmaz sıcak napcam ya ben

afr hoşgeldinn canım nasılsın
ya bu arada senle benim adet tarihimiz aynıymış ya
geçen farkettim listeye bakınca inş. ikimizde güzel haberler veriririz

afr hoşgeldinn canım nasılsın
ya bu arada senle benim adet tarihimiz aynıymış ya
geçen farkettim listeye bakınca inş. Ikimizde güzel haberler veriririz

hoşbulduk canım aminnnnn inş. şu mübarek günlerde allah isteyen herkese nasip etsin.beklenen güne az kaldı bakalım bu ay yine ümitsizlik mi yoksa mutluluk mu kapımızı çalacak

ebrarcım elektrikler gitti yazamadım kusura bakma canım sesin işinde zor vallahi çalışıyorsun bide oruç mu tutuyorsun eve gidip yemek yapıcaksın yetişebilicekmisin ayy canım allah yardımcın olsun

canım ben tarhana çorbası yaptım patlıcan közleme salatası yaptım fırında prinçli köfte yapıcam ama elektrikler yok inşallah gelir aklımı oynatıcam yoksa bide taze fasulye

ewet pelincim aynen dediğin gibi bide grip oldum hem oruç hem grip bugün bayaga zorlandım bide eve gidip yemek yapcam nasıl yapcaksam artık bilmiyorum

dubacım ben zaten bişey yiyemem her ramazan olduğu gibi
ama eşim için yapcam valla

haklısın dubacım yaa ben zaten rejimdeyim az bişey yiyiyorum ama benim kociş istiyor çeşit olsun diyor adam haklıda valla bütün gün sıcakta oruçlu çalışıyor yazık bana daha sabahtan telefon açar sıralar şunu şunu yap diye yani ramazan ayı boyunca onun canı ne çektiyse onu yaparım ben

aay ebrarcım çok zor işin gerçekten ben evde tutmaya dayanamıyorum sen bide çalışıyorsun geçmiş olsun bu arada canım

walla kızlar benimde aklımda ana yemek olarak taze fasulye veya bezelye var ama bakcam artık eve gidince
neyse kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok çok öptüm
iftarda dualarımızda birbirimizi unutmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…