Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Aaaa haticenin neki neydi,üzüldüm ya tüh.

kızlar pazartesı kan gedegerım 155.74 dü....bu sabah 570 olmus dr ayın 20sınden sonra gel keseyı gorelım dedı

hayırlı uğurlu olsun canım ay ne kadar güzel bir duygudur şimdi annelik allahım her isteyene nasip etsin herkes dua etsin isteyen herkese nasip etsin allahım

Mehtapcım ne olsun malum ilk gün oruca alışmaya çalışıyorum benim başım çok ağrır alışana kadar birde diyet yapıyorum ama iyi oldu ya nefsimiz başka türlü terbiye olmuyor.

aaaaaaaaaaaaayyy bayılırım evhancım dolma cacık canım sende önce ocakta sonra fırında mı yapıyorsun dolmayı

canım ben ocaktta yapıyorum bazen ikisinide bende bayılırım bu menüye:)
Selam kızlar nasılsınız?

saol tatlım sen nasılsın epeydir yoktum bi bakayım dedim sizlere

hayırlı uğurlu olsun canım ay ne kadar güzel bir duygudur şimdi annelik allahım her isteyene nasip etsin herkes dua etsin isteyen herkese nasip etsin allahım

cok tsk edeım cnm kalp atıslarını duyana kadar dıken üstünde oluyo insan.....inşlh duyarız hayırlısyla

Usak canım ne mutlu sana duyarsın annesi duyarsın seni üzmez meleğin.

Evhan canım sen nerlerdesin ya neden uğramıyorsun ben hergün girmediğim için bilgim yok pek.

Merhaba kızlar ben geldim malum bugün ben malesef oruç tutamıyorum temizlik yapımda bitsin dedim hepimize hayırlı ramazanlar

Merhaba kızlar ben geldim malum bugün ben malesef oruç tutamıyorum temizlik yapımda bitsin dedim hepimize hayırlı ramazanlar

İyi yapmışsın canım bende ramazanda malum günlerde yaparım temizliğimi davetlerimi.

Evhan canım sen nerlerdesin ya neden uğramıyorsun ben hergün girmediğim için bilgim yok pek.

canım 1aydır çok yoğunum annemlerde kalıyorum ailem in anneannemlerin sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum obakımdan yoktum bu hafta kendi evimdeydim cuma yine gidicem ondan yani yoksa hepiniz aklımdasınız inmanın sen neler yapıyon görüşmeyeli varmı bi gelişme

kızlar yine ben geldim yaa elektrikler yine gtti oyun oynuyor sanki yemeği tam koydum fırına kesildi ay inşalllah gelir iftara kadar çok sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…