Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Benimde yemek yapmam lazım ama hiç yapmak istemiyorum bu ara yediğim hiç bişeyden tat almıyorum sadece aç kalmamak için ama eşim oruç tutuyor onun için güzel yemekler yapıcam ama ne yapsam acaba

ii dielim ii olalım çok yoğun calışıorum ve bu arada ikinci aşılamamı yaptırdım bakalım bana dua edin kıslar yaa?sizler neler yapıosunuz

Benimde yemek yapmam lazım ama hiç yapmak istemiyorum bu ara yediğim hiç bişeyden tat almıyorum sadece aç kalmamak için ama eşim oruç tutuyor onun için güzel yemekler yapıcam ama ne yapsam acaba

daha yapmadın mı canım 3 saat kaldı hemen hemen iftara bence çok yapma su içmekten yenmiyor bizde sizdede öyle mi bilmem

inşallah pelincim ama ben şimdioruç tutsam mı yutmasam mı acaba ?crinone jelde kullanıorum.eğer tutarsam günler uzun bi sıkıntı olur mu acaba?bana yardımcı olun kıslar bu zamana kadar hiç aksatmadım oruçlarımı allaha şükür

sorma canım ya ben bu ay taaa caddebostana gittim.amerikan hastanesi dr. var aykut bey.çok sıcak samimi ilgili bir adam.çok ii destek oluo yani...

Tuzladaki büyük amerikan hastanesi var orasımi doktorlar dizisinin çekildiği hastane orası işe çok maliyetli olmazmı canım bende kendine dr araştırıyorum da ondan sordum ama galiba ben nenehatuna giderim

kızlar artık oturup ağlamak istiyorum yaaa elektrikler yine gitti şaka gibi demi ama zaten 4-5 gündür her gün gidiyordu herkes klima çalıştırdığından voltaj mı ne düşüyormuş kesiliyormuş bıktım ama yaaa yemekte kaldı fırında mafoldumbenmafoldumben

jel hormon desteği canımhamilelikte salgılanan bi hormonmuş.eğer hamiş olursam bebeğim tutunmasına yardımcı olacak ve bir süre daha devam edicem yani...herşey bebiş için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…