Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Yok canım bıraktığın gibiyim şimdilik yok bişey,ailen içinde geçmiş olsun tatlım.

benim notebook var canım bataryası takılı bazen takılı olmuyor arjda oluyor giremiyorum ama geldi zaten canım

paylaşımın için sağol denemek lazım poleni

Rica ederim ne demek,bende deniycem o karışımı birde adaçayı yağı koyuluyormuşya vajinaya iltihabı falan söküyormuş onuda deniycem.

Hamdolsun sbr iyiyim sen nasılsın?

Amin evhancım hepimizin hayırlı haberlerini alalım bo topik rekor kısrın hepimiz hamile kalalım tabi isteyen herkesin olsun.

Kızlar bende çıkyorum yatıcam.

Oruç tutamadığım için kendimi suçlu gibi hissediyorum küçüklükten beri alıştım tutamayınca kötü oluyor

sen adetlimisin canım bende ilk defa tam tutucam orucumu allah nasip ederse çünkü adetim dün bitti herhalde artık bayrama adet olurum inşallah ilk kez tam tutucam orucumu

sen adetlimisin canım bende ilk defa tam tutucam orucumu allah nasip ederse çünkü adetim dün bitti herhalde artık bayrama adet olurum inşallah ilk kez tam tutucam orucumu

Evet canım reglim 4 gün başında 2 günde sonunda tutamam eğer bebek olursa son zamanda da tutarım ve bize bayram hediyesi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…