Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canım seni çok iyi anlıyorum geçen sene aynı şey benimde başına geldi devamli şartel atıyordu tamirci çağırdık kablolar erimiş yangını engellemek için devamli şartel atıyormuş

Tuzladaki büyük amerikan hastanesi var orasımi doktorlar dizisinin çekildiği hastane orası işe çok maliyetli olmazmı canım bende kendine dr araştırıyorum da ondan sordum ama galiba ben nenehatuna giderim
yok canım orası anadolu sağlık merkezi.asm die geçio burası istanbulda ben özeline gittim o doktorun takibimi falanda o yaptı.ama sperm yıkama ve aşılama için üsküdarda ferticenter var oraya gittim.evet maliyetli oldu ama soru sorunca içtenlikle cevap verdiler,moral verdiler.ve bn ilk aşılamasını umuttepede yaptırmış biri olarak,sperm yıkama sonuçları çok farklı çıktı.umuttepede düşüktü ama sorun olacak bi düşüklük değil.buranın verdiği sonuca göre inşallah sonuda böyle güsel olur.

Inşallah canım tutarda bebeğine kavuşursun senin regl tarihin ne zaman peki yani beklenen ama beklenmeyen gün ne zaman

Canım seni çok iyi anlıyorum geçen sene aynı şey benimde başına geldi devamli şartel atıyordu tamirci çağırdık kablolar erimiş yangını engellemek için devamli şartel atıyormuş

canım bizdeki sorun ilçeden kaynaklanıyor nasıl yapmışlarsa artık elektrik tesisatlarını ilçenin herkes klima kullanıyor diye elektrikler gidiyor diyorlar ne saçma yaaa evlendiğimden beri her yaz burda böyle oluyor bıktım vallahi bursada hiç böyle şeyler olmazdı ne biçim birşey anlamadım gitti sinir oldum artık başım ağrımaya başladı sinirden

Inşallah canım tutarda bebeğine kavuşursun senin regl tarihin ne zaman peki yani beklenen ama beklenmeyen gün ne zaman
bunda adet gününü beklemiosun.dr.un dediği tarihte teste gidicem.zaten eğer adet olacaksan dediği gün gelmeden adet oluosun zaten.ilkinde öyle oldu benim gideceğim günden birgün önce adet oldun.inşallah bu defa öyle olmaz.allahım bu mübarek günlerin hatırına tüm isteyenlere ve tabiki banada nasip eder inşallah...

yaa kıslar oruç ile ilgili neden kimse bişi demio yaww?CADIARZU

ayy valla çok şanslıyım eşim oruç tutmuyor sadece ben tutuyorumm ve kendini yorma oruçlusun çorba yeter dedi ayy zaten ne yapsam diye düşünüyordum beni dertten kırtardı canım kocacım

anladım canım bende de var rejim ama diyetisyenin ramazanda verdiklerini bir bilsen tıka basa yiyiyorum resmen şimdi iftarda çorba sebze yemeği et balık tavuk vb salata yoğurt falan 2 saat sonra tekrar çorba sebze yemeği et balık tavuk vb 2 porsiyon meyve 1 kase sütlü tatlı sonra gece yatarken 1 su bardağı süt sahurdada kahvaltı var canım ama ben iftarda ve 2 saat sonra bunları yersem mide fesatı geçiririm herhalde

ayy çok fazla şey vermişş inşş fesat geçirmezsin canımm yhaa ayy ben o kadar yersem çatlarımm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…