kızlar artık oturup ağlamak istiyorum yaaa elektrikler yine gitti şaka gibi demi ama zaten 4-5 gündür her gün gidiyordu herkes klima çalıştırdığından voltaj mı ne düşüyormuş kesiliyormuş bıktım ama yaaa yemekte kaldı fırında mafoldumbenmafoldumben
yok canım orası anadolu sağlık merkezi.asm die geçio burası istanbulda ben özeline gittim o doktorun takibimi falanda o yaptı.ama sperm yıkama ve aşılama için üsküdarda ferticenter var oraya gittim.evet maliyetli oldu ama soru sorunca içtenlikle cevap verdiler,moral verdiler.ve bn ilk aşılamasını umuttepede yaptırmış biri olarak,sperm yıkama sonuçları çok farklı çıktı.umuttepede düşüktü ama sorun olacak bi düşüklük değil.buranın verdiği sonuca göre inşallah sonuda böyle güsel olur.Tuzladaki büyük amerikan hastanesi var orasımi doktorlar dizisinin çekildiği hastane orası işe çok maliyetli olmazmı canım bende kendine dr araştırıyorum da ondan sordum ama galiba ben nenehatuna giderim
jel hormon desteği canımhamilelikte salgılanan bi hormonmuş.eğer hamiş olursam bebeğim tutunmasına yardımcı olacak ve bir süre daha devam edicem yani...herşey bebiş için :)
yok canım orası anadolu sağlık merkezi.asm die geçio burası istanbulda ben özeline gittim o doktorun takibimi falanda o yaptı.ama sperm yıkama ve aşılama için üsküdarda ferticenter var oraya gittim.evet maliyetli oldu ama soru sorunca içtenlikle cevap verdiler,moral verdiler.ve bn ilk aşılamasını umuttepede yaptırmış biri olarak,sperm yıkama sonuçları çok farklı çıktı.umuttepede düşüktü ama sorun olacak bi düşüklük değil.buranın verdiği sonuca göre inşallah sonuda böyle güsel olur.
Canım seni çok iyi anlıyorum geçen sene aynı şey benimde başına geldi devamli şartel atıyordu tamirci çağırdık kablolar erimiş yangını engellemek için devamli şartel atıyormuş
bunda adet gününü beklemiosun.dr.un dediği tarihte teste gidicem.zaten eğer adet olacaksan dediği gün gelmeden adet oluosun zaten.ilkinde öyle oldu benim gideceğim günden birgün önce adet oldun.inşallah bu defa öyle olmaz.allahım bu mübarek günlerin hatırına tüm isteyenlere ve tabiki banada nasip eder inşallah...Inşallah canım tutarda bebeğine kavuşursun senin regl tarihin ne zaman peki yani beklenen ama beklenmeyen gün ne zaman
Pelin canım zaten taşınmıcakmisin belki yeni de daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?