ben miğdem bulansa pskolojiktir diyerek attım kafamdan yani bayadır çocuk istediğimden herşey pskolojik diyordum geçen ay hamile değilken daha çok belirti yaşadım düşün artık bu ay sadece göğüslerim çok erken belirti verdi daha adetime 10 15 gün varken ağrı başladı
ben miğdem bulansa pskolojiktir diyerek attım kafamdan yani bayadır çocuk istediğimden herşey pskolojik diyordum geçen ay hamile değilken daha çok belirti yaşadım düşün artık bu ay sadece göğüslerim çok erken belirti verdi daha adetime 10 15 gün varken ağrı başladı
kızlar kan testi sabah yapıyormuş sağlık ocağı yaptıramadım özelde buraya baya uzak bence kesin hamileyim testi görseniz sizde aynı düşünürsünüz inşallah kandada aynı çıkar
kızlar bunu başka bi topikte okudum bakın
Bitkisel bal demleme – kadin hormon dengesi için
250gr cicek balı
2 yemek kaşık taze veya kuru ahududu yapragi
2 yemek kaşık taze veya kuru gül
1 yemek kaşık rezene tohumu
1 cay kaşığı taze yasemin veya lavanta cicegi
balı ve bitkileri bir tencerede ısıtın . 1 aksam tencere içinde bırakın ve ertesi günü tekrar ısıtın. Bal sıcakken süzgeçden geçirin ve kavanoza koyun. Kapağı iyice sıkın.
Arkadaşlar bu tarifi bir tv programında vermişlerdi hem hormonları dengeleyip düzenliyor hemde hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş,ben daha denemedim ama denicem sizlerlede paylaşmak istedim..Deneyenler ve sonuç elde edenlerde lütfen paylaşsın sonra burada...
Günde 1 kaşık yeterli olacaktır
hamilesin bencedee:dance: hayırlı olsun darısı bizim başımıza
:dance::dance:
bayıldım ya burdaki dayanışmaya süpersiniz :teytey: bende vakit buldukça burdayım artık..2007 de evlendim ve hala bebek düşünmüyorum .aslında biraz bencillikmi bilmiyorum ama evliliğimi olumsuz etkiler diye korkuyorum çevremde gördüğüm kadarıyla doğum sonrası herşey monotonlaşıyor eşler birbirlerine eskisi gibi aşık bakmıyorlar kavgalar çoğalıyor bilmiyorumkismile aşk bitiyormu bebekten sonra. mafoldumben
canım ben hiç böyle şeyler denemedim ama hayırlısıyla bi adet olayım bende bi bitki karışımına başlayayım diye düşünüyorum ama çörek otunun faydalarını eflalciğim bize çok anlattı ve şiddetle öneriyorkıslarr yahuuu çorek otu bal tarcın karışımı kullanana yokmuu
bayıldım ya burdaki dayanışmaya süpersiniz :teytey: bende vakit buldukça burdayım artık..2007 de evlendim ve hala bebek düşünmüyorum .aslında biraz bencillikmi bilmiyorum ama evliliğimi olumsuz etkiler diye korkuyorum çevremde gördüğüm kadarıyla doğum sonrası herşey monotonlaşıyor eşler birbirlerine eskisi gibi aşık bakmıyorlar kavgalar çoğalıyor bilmiyorumkismile aşk bitiyormu bebekten sonra. mafoldumben
haklısınız galiba bilmiyorumkismile birde çocuk için devamlı deneme yapanları ve sonu hüsran olanları okudukça artık ertelemenin saçma olduğunu düşünmeye başladım.aklıma getirmek istemiyorum ama allah korusun bide sorun çıkması var . artık kocacıma bebek istiyorum deme vakti geliyor galiba :ecrin_bebek: düşünmesi bile heyecan vericiymiş :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?