Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

valla canım hepimiz aynıyız midemiz bulansa acaba göğüsler sancısı aca yok uykum var çok halsizim hepsi çogu zaman psikolojik ama işte insan birşeyi çok isteyince herşeyi hamilelige yoruyoruz allahım inş. şu mübarek ayda allah her isteyene nasip eder.

ay vallaha süper ya bencede kesin hamilesin zaten insan ne zaman takmazsa ozaman oluyor hiç ummadığın bi zamanda
inşallah yarın güzel haberlerini alırız

eflalciğim sende hoşgeldin naber nasıl gidiyor

kızlar bunu başka bi topikte okudum bakın

Bitkisel bal demleme – kadin hormon dengesi için

250gr cicek balı
2 yemek kaşık taze veya kuru ahududu yapragi
2 yemek kaşık taze veya kuru gül
1 yemek kaşık rezene tohumu
1 cay kaşığı taze yasemin veya lavanta cicegi

balı ve bitkileri bir tencerede ısıtın . 1 aksam tencere içinde bırakın ve ertesi günü tekrar ısıtın. Bal sıcakken süzgeçden geçirin ve kavanoza koyun. Kapağı iyice sıkın.

Arkadaşlar bu tarifi bir tv programında vermişlerdi hem hormonları dengeleyip düzenliyor hemde hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş,ben daha denemedim ama denicem sizlerlede paylaşmak istedim..Deneyenler ve sonuç elde edenlerde lütfen paylaşsın sonra burada...
Günde 1 kaşık yeterli olacaktır

kızlar kan testi sabah yapıyormuş sağlık ocağı yaptıramadım özelde buraya baya uzak bence kesin hamileyim testi görseniz sizde aynı düşünürsünüz inşallah kandada aynı çıkar

canım inşallah ya kesin hamilesin bencede ne güzel ya bu mübarek aylarda ay kendim hamileymişim gibi sevindim tatlım hadi bakalım yarın sabah yaptırda kutlayakım hepberaber hem yarında mübarek cuma günü

Kızlar size iyi akşamlar ben çıkıyorum mesai bitti yarın güzel haber veren çok olsun.

hamilesin bencedee:dance: hayırlı olsun darısı bizim başımıza

:dance::dance:

çok saol canım deneyelim bakalımm sonuç nasıl olacakk

bayıldım ya burdaki dayanışmaya süpersiniz :teytey: bende vakit buldukça burdayım artık..2007 de evlendim ve hala bebek düşünmüyorum .aslında biraz bencillikmi bilmiyorum ama evliliğimi olumsuz etkiler diye korkuyorum çevremde gördüğüm kadarıyla doğum sonrası herşey monotonlaşıyor eşler birbirlerine eskisi gibi aşık bakmıyorlar kavgalar çoğalıyor bilmiyorumkismile aşk bitiyormu bebekten sonra. mafoldumben

canım o her evlilik için geçerli değil ama annenin ilgisi biraz bebişe yöneliyor babalar kıskançlık krizine giriyorlar ama her şey annede bitiyor bebek oldu nasıl olsa deyip kendini bırakmamalı ve eşiylede vakit geçirmelii benceee

Son düzenleme:
kıslarr yahuuu çorek otu bal tarcın karışımı kullanana yokmuu
canım ben hiç böyle şeyler denemedim ama hayırlısıyla bi adet olayım bende bi bitki karışımına başlayayım diye düşünüyorum ama çörek otunun faydalarını eflalciğim bize çok anlattı ve şiddetle öneriyor

aramıza hoş geldin bence yanlış düşünüyorsun bi monotonlaşma olsa zaten evlendikten hemen sonrada oluyor kafana takma bence maddi manevi bi sorun yoksa çocuğun bi zararı olmaz evliliğe sonuçta eşlerin bir birine güveni daha ön planda

bende 2007nin başında evlendim daha düne kadar çocuk istemiyordum çalıştığım için bide almanyadan geldim kimsem yoktu ama bir aydır annemler burada kesin dönüş yaptı ben bakarım çocuğuna sen çalışırsın dedi hazirandan beride biz çalışmalara başladık

hakkında hayırlısı olsun canım takma böyle şeyleri

haklısınız galiba bilmiyorumkismile birde çocuk için devamlı deneme yapanları ve sonu hüsran olanları okudukça artık ertelemenin saçma olduğunu düşünmeye başladım.aklıma getirmek istemiyorum ama allah korusun bide sorun çıkması var . artık kocacıma bebek istiyorum deme vakti geliyor galiba :ecrin_bebek: düşünmesi bile heyecan vericiymiş :kedi:

kesinlikle düşüncesi bile heyecan verici canımmm inş sorun çıkmaz bebişine en kısa zamanda kavuşursun canımm

kaç yaşındasın canım
ben 28 yaşındayım hep d.k. hapı ile korundum ve 25mayısta adet oldum sonra bidaha almadım hapı fakat ondan beride adet olmadım çünkü östrojen yani kadınlık hormonum çok yüksek çıktı buda yumurtlamamı engelliyor doğal olarakta adet olmuyor çok can sıkıcı bi durum
bence sen bekleme daha fazla evliliğinde güzel gidiyorsa bi sıkıntınızda yoksa biran önce düşünmeye başla bebek işini kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…