Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evhan nasılsın canımmm
yha kıslar bide benim geceleri su içmeye kalkıyorumm su içerken midem bulanıyor neden olabilir acaba

kızlar selam yoktum bi kaç gündür bilgisayarımda sorun var evde değilim şimdide en kısa zamanda dönücem aranıza öpüyorum siziii

ay kimse yok mu yaaaaaaaaaaa kızlar nerdesiniz ben çıkıcam birazdan ceyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn açtığın topiğe baktım şimdi bi sorun mu var canım anlayamadım yasak falan demişler neden yasak ki

kızlar nerdesiniz yaa size bişey sorucam çok önemli şuan şok geçirmek üzereyim yardımınıza ihtiyacım vaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr

canım ceylınım.bılıyosun ben 4/4bucuk yıl yasmınle korundum.unuttugumda oldu.hiç alakası yok biliyomusun %100 koruyo...ve bılıyosunkı bırakır bırakmaz ılk ay hamiş kaldım hiç bi sorun olmuyo.sadece adet duzensızlıgı yasayanlar hapı bıraktıgında hamiş kalmakta zorlanıyo buda yumurtlama gunlerının her ay farklı gunlerde olmasından.....öpüldün

yoncam hayırlı olsun kuzum hamilesin hadı silikte olsa cızgıyı gormussun..........allahım tamamına erdırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…