Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cıkıyorum ben kımse kalmamıs gunduzlerı gıremıyom eskısı gıbı.eşime yardıma işyerine gidiom.gecede giriyom ama kımse yokkı (((

hoşgeldin uşakcım şimdi netten araştırıyordum şok içindeyim elim ayağım titriyor resmen benim adetim biteli 2 gün oldu kesin bitti yani çünkü en son bende kahverengi akıntı olur biter bitti yani bu akşam iftardan sonra sol kasığımda çok şiddetli bir ağrı oldu sanki bıçak saplanmış gibi resmen ağladım bir anda sonra baktım ki benden açık pembe renkte kanlı akıntı geliyor hala geliyor şimdi netten baktım rahim kanseri belirtisi yazıyor çok kötüyüm smer testi yaptırmak gerekiyormuş ne yapmalıyım acaba lütfen yardımcı ol bana çok korkuyorum ya rahim kanseriysem bir daha hiç çocuğum olmazsa

günaydın pelincim diğer topiği kilitlediler canımmm
uşakcım hayırlısı olsun canımm ne diyelimmm
gülüm çok kötü rüya gördümmmmmmm çok korktummmm

sağol canım bende iyiyim benim kızı wc ye götürdüm de pc açtım sizlerle konuşabilmek için.gündüzleri giremiyorum malesef çocukla uğraşmaktan.

gunaydın hanımlar..
nasılsın ceylın..ne gordun hayır olsun..
sakinecim sana da gunaydın.
kızlar bugun midem feci kotu yaaa.hem yanma hem bulanma ..gün nasıl gecer bilmiyorum..

yaa sbr in yazdıklarını gordum.akıllım oyle netten her okuduguna ne inanıyorsun.herkez için aynı kural gecerlı degılkı.oyle test sonucu falan olmadan canını sıktıgına deger mi.yapma canım boyle yaa.hem bak Allah esirgesin boyle bırsey olsa bile herseyin tedavisi var.bak en onemlı ornek azrayagmur.oda kansermiş ama tedavi olmus şimdide hamile.yapma sbrcım boyle ..

ayy ewet yaa bende pelinin yazdıklarını okudum nasıl böyle düşünür anlamadım
yaa araştırılmadan test yapılmadan insan kendine teşhis koyar mı ya
pelincim lütfen böyle şeyler düşünme canını sıkacağına git bi doktora herşeyi anla rahatla ve emin ol ki öyle bişey yoktur

bencede yoktur doktora gitmeden bir lekeyle anlaşılmazki kendi kendine netten araştırdıklarıyla teşhisi koymuş boşyere kendini üzüyor bence

allah yardımcınız olsun canım keşke bende tutabilseydim ama malesef benimki iki haftadır kesilmedi hala düşükten sonra benimde buna canım çok sıkılıyor.allah kabul etsin canım oruçlarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…