Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kıslar bişey soracağım sizlere bilen varsa lütfen cevap yazsınn
doğum kontrol hapları ilk ay korunmak için yeterli değil miş ek korunma yöntemleri gerekiyormuş bir yerde okumuştumm
bizde ek korunma yöntemi kullanmadık acaba bu ay şüphelenmeli miyim?

vallaha canım bu bünyeden bünyeye değişiyor sen takma istersen allah gönlüne göre versin ama zaten uğraşıyoruz okadar bebiş için olmadı bence koruyordur yani bende öyleydi en azından
bi aralar ben d.k. bırakıp cyclo progynova kullanmıştım o korumuyor ama aynı d.k. hapı gibi kullanılıyor ek koruma olmadı hiçte hamile kalmadım
kimi kadın hemen hamile kalır kimisi uğraşır durur işte bence sen düşünme onu

saol canım sende olmasan halimiz ne olacakk kısmet artık ama adetim ilaca rağmen gecikirse test yaparım artıkk

saol canım sende olmasan halimiz ne olacakk kısmet artık ama adetim ilaca rağmen gecikirse test yaparım artıkk

dert etme kafana takma bence bişe olmaz ha allah büyüktür olursada kısmet öyleymiş süpriz olur okadar uğraştın çabaladın hep hüsranla sonuçlandı böyle bişe olursa ben vallaha senin adına çok sevinirim

ah bide kendi derdime çağre bula bilsem bakalım adet söktürücümün bugün son günü ne olacak

bi arkadaşımın başına geldi bu durum d.k hapını kullanmaya başladıkları ay hamile kaldı hap nasılsa korur dememek lazım ama kısmet bu işler

bi arkadaşımın başına geldi bu durum d.k hapını kullanmaya başladıkları ay hamile kaldı hap nasılsa korur dememek lazım ama kısmet bu işler

saol canım o zaman bu aya da şüpheli olarak bakmak lazım canımm ben en iyisi adetim gelmezse test yapayım sonuç çıkarrr

26 yaşındayım ve d.k hapı hiç kullanmadım eşim korundu bu güne kadar aslında o istemedi d.k hapı kullanmamı zararları olur diye. bayramdan sonra önce bi doktora gideyim kontrole sonra da başlasın çalışmalar :lepi: bide bikaç kilo vereyim ve sigarayı bırakayım artık eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…