kıslar bişey soracağım sizlere bilen varsa lütfen cevap yazsınn
doğum kontrol hapları ilk ay korunmak için yeterli değil miş ek korunma yöntemleri gerekiyormuş bir yerde okumuştumm
bizde ek korunma yöntemi kullanmadık acaba bu ay şüphelenmeli miyim?
kıslarrrr bilmiyorsanızda cevap yazın lütfennn
vallaha canım bu bünyeden bünyeye değişiyor sen takma istersen allah gönlüne göre versin ama zaten uğraşıyoruz okadar bebiş için olmadı bence koruyordur yani bende öyleydi en azından
bi aralar ben d.k. bırakıp cyclo progynova kullanmıştım o korumuyor ama aynı d.k. hapı gibi kullanılıyor ek koruma olmadı hiçte hamile kalmadım
kimi kadın hemen hamile kalır kimisi uğraşır durur işte bence sen düşünme onu
ben hiç korunmadım ama korunsaydımda bu dk hapı olmazdı resmen bence hormonlarla oynuyosun
yanı bı bılgım yok
saol canım sende olmasan halimiz ne olacakk kısmet artık ama adetim ilaca rağmen gecikirse test yaparım artıkk
inş sende en kısa zamanda adet olursun canımm yha çok saol tşk edeimmm
kıslar bişey soracağım sizlere bilen varsa lütfen cevap yazsınn
doğum kontrol hapları ilk ay korunmak için yeterli değil miş ek korunma yöntemleri gerekiyormuş bir yerde okumuştumm
bizde ek korunma yöntemi kullanmadık acaba bu ay şüphelenmeli miyim?
bi arkadaşımın başına geldi bu durum d.k hapını kullanmaya başladıkları ay hamile kaldı hap nasılsa korur dememek lazım ama kısmet bu işler
kaç yaşındasın canım
ben 28 yaşındayım hep d.k. hapı ile korundum ve 25mayısta adet oldum sonra bidaha almadım hapı fakat ondan beride adet olmadım çünkü östrojen yani kadınlık hormonum çok yüksek çıktı buda yumurtlamamı engelliyor doğal olarakta adet olmuyor çok can sıkıcı bi durum
bence sen bekleme daha fazla evliliğinde güzel gidiyorsa bi sıkıntınızda yoksa biran önce düşünmeye başla bebek işini kaydirigubbakcemile5
matematica nasılsın canımm hayırlı iftarlar canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?