Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

işyerinle ilgili sen haber alcan canım ama iyi haberler. sevinceksin. erkek iyi demek polisde haber demek canım. ağlamanda sevincen anlamına gelir.

valla şekerim bilemedim gitti doğum kontrol ilacı kullanıyorum biliyorsunn
bu arada kıslarrr ilacın koruması olabilmesi için ilişkiden kaç saat önce içmek gerekiyor?
ben ilacı ramazandan öncesi hep öğleden sonra 2 gibi içerdim ama iki gündür akşamları içiyorumm

günaydın gülüm hoşgeldin canım
ayyy inş. tez zamanda gelir şu kırmızılar da rahatlarsın artık ya

hoşbulduk. sorma cnm ya 2 ay oldu ameliyat öncesi düzenli gelirdi. amliyattan snra şaştı gelmedi. baya şişkinlik var olucak yakınlarda bakalım.helva karcam oluncasositososito

onun saati ok bildiğim kadarıyla ama hergün aynı saatte alıncağını biliyorum. koruma etsikisini kaçda içersen iç göstrmesi lazım. ama bilinmez yinede allah vercek oldumu hap map kar etmiyo. tüplerini bağlat yinede veriyo.

walla ceylin saatin çok önemi var mı bilmiyorum inan bende ilk evlendiğim de d.k hapı kullandım ama hiç saatine dikkat etmiyordum

kızlarrrrrrrr bişey sorcam ben bugünlerde çok fazla rüya görmeye başladım ve gördüğüm rüyalar çıkmaya başladı noluyor sizce ya anlamadımm

8 yıllık evliyim ve korunma denen şeyi doğru düzgün yaşamadım arkadaşlar ilk hamileliğim haricindeki diğer hamileliklerimi hep tedavi görerek kaldım sadece 8 yılda toplasan 6 ay korunmuşuzdur onuda eşim kendine dikkat etti dk hapı nasıl kullanılır hiç bilgim yok benimde.bazı insanlar eşleri üstüne ceket atsa hamile kalıyorya ben imreniyorum böyle insanlara hiç başıma gelmediği için hep mücadele edip çabaladığım için.

gülcüm bende sana bir rüyamı özetlesem hatırladığım kadarıyla bana yorumlarmısın.bu rüyayı geçen ay hamile olduğumu öğrendikten sonra görmüştüm ama yeni değil.

ama kızlar bitanesi tamamen çıktı gördüğüm insana söyledim kız şok oldu tabi doğru olduğunu söyleyince bende şok oldum kız bana yemin ettirdi birilerinden duymadın dimi diye yok dedim ne duyması kimden duycam birebir aynısını görmüşüm

anlat bakalım cnm elimden geldiğince yorim

canım ben rüyamda hamileymişim ve kaynanamla görümcemlerin yanına gitmişim ziyarete orda tartışmışız onlarla ve ben bir anda rahatsızlanıp bayılmışım ve düşük yapıyormuşum beni hastaneye kaldırmışlar ve gözlerimi açtığımda bebeğimi kucağıma verdiler ama yanımda hiç kimse yoktu eşiminde haberi yok tek başıma kalmışım çocuğumla ailem olmadan yanımda sonra biryere yataklar koymuşlar sokak gibi biryer bende kızımla yatakta yatıyormuşum bir anda kızım büyümüş ve çok cadı bir kız çocuğu olmuş sonra biraz ilerde bir yere gitmiş ordada kötü insanlar varmış mafya tipi ve kızımı onların elinden alamıyormuşum sonra eşim gelip hem beni hem çocuğumu ordan kurtarıyormuş bu kadarını hatırlıyorum gerçi çok uzun oldu ama kusura bakma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…