gülümmmmm yorumunu bekliyorum canım özelde okumadın sanırım burayada yazdımm
canım iş yerinin lojmanında oluyoruz herkes var annemler falan da varr birden biinanın etrafını 7-8 tane adam kuşatıyor binaya girenler ama herkes korkuda bir eve girmye çalışıyor bende korkumdan kapıyı kilitleyim kimseyi almamaya çalışıyorumm adamlar binanın etrafına benzin döküyorlar yine polis biri oluyor yanımızda hemen polisi arıyor ama gelen giden yok daha sonra bikaç tane otobüs geliyor içinden davulcular falan iniyor eğlence yapmak için bizde bu bize zaman kazandırır polis daha rahat yetişir diyoruz
ama polis falan gelmiyor en son ağlayarak ben arıyorum polisi en son geliyorlar artıkk herkes kurtuluyor tabikii ama rüyanın etkisinden olsa gerek titriyordummm uyandığımdaaa
ayyy çok uzun oldu vallaa şekerim yorumunu bekliyorumm
selam güzeller nasılsınız bakalım ben hiiiiiiç iyi değilim. karnım davul gibi şiş ve ağrıyo ama hala kırmızılar yokk. ya yoncadan haber varmı hamilemi kesin. merak ettim. ceylincim sendede az az belirtiler var gibi belkide hamilesn allahın lütfundan sual olunmaz.
günaydın gülüm hoşgeldin canım
ayyy inş. tez zamanda gelir şu kırmızılar da rahatlarsın artık ya
valla şekerim bilemedim gitti doğum kontrol ilacı kullanıyorum biliyorsunn
bu arada kıslarrr ilacın koruması olabilmesi için ilişkiden kaç saat önce içmek gerekiyor?
ben ilacı ramazandan öncesi hep öğleden sonra 2 gibi içerdim ama iki gündür akşamları içiyorumm
kızlarrrrrrrr bişey sorcam ben bugünlerde çok fazla rüya görmeye başladım ve gördüğüm rüyalar çıkmaya başladı noluyor sizce ya anlamadımm
gülcüm bende sana bir rüyamı özetlesem hatırladığım kadarıyla bana yorumlarmısın.bu rüyayı geçen ay hamile olduğumu öğrendikten sonra görmüştüm ama yeni değil.
anlat bakalım cnm elimden geldiğince yorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?