canım ben rüyamda hamileymişim ve kaynanamla görümcemlerin yanına gitmişim ziyarete orda tartışmışız onlarla ve ben bir anda rahatsızlanıp bayılmışım ve düşük yapıyormuşum beni hastaneye kaldırmışlar ve gözlerimi açtığımda bebeğimi kucağıma verdiler ama yanımda hiç kimse yoktu eşiminde haberi yok tek başıma kalmışım çocuğumla ailem olmadan yanımda sonra biryere yataklar koymuşlar sokak gibi biryer bende kızımla yatakta yatıyormuşum bir anda kızım büyümüş ve çok cadı bir kız çocuğu olmuş sonra biraz ilerde bir yere gitmiş ordada kötü insanlar varmış mafya tipi ve kızımı onların elinden alamıyormuşum sonra eşim gelip hem beni hem çocuğumu ordan kurtarıyormuş bu kadarını hatırlıyorum gerçi çok uzun oldu ama kusura bakma canım.
cnm zaten sen hamileyken görmüşsün ve kız çocuğu kızgın haberdir. düşeceğni ozaman görmüşsün ama bilememişsin. bende hamileyken oğlumu gördüm ve boş mezar vardı. rüyadan 2 hafta sonra düştü bebek. rüyalar malum ouyo
inşallah yakında hamiş haberleri dahada çok artar inşallah allah gönlünüze göre verir inşallah şu 3 ay çabuk geçerde banada nasip eder inşallah allah.yonca inşallah hamilesindir canım.ben bu zamana 4 kez idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim ve bu hamileliğime kadarda hiç kan testi yaptırmadım pozitif çıkan testlerim hep ikinci çizgi silikti ama test doğru çıktı ama bazen yanıltabiliyormuşta bir iki kişiden duymuştum bunu ama bende hiç yanılma olmadı.inşallah sendede olmaz.
kız benimde aynı pantolonun düğmesini zor kapattım vallaha sinir olmaya başladım artık benimde duphaston dün bitti bakalım adet ola bilecekmiyimselam güzeller nasılsınız bakalım ben hiiiiiiç iyi değilim. karnım davul gibi şiş ve ağrıyo ama hala kırmızılar yokk. ya yoncadan haber varmı hamilemi kesin. merak ettim. ceylincim sendede az az belirtiler var gibi belkide hamilesn allahın lütfundan sual olunmaz.
hadi bakalım inşallah saat 3te güzel haberlerini alırızmerhaba kızlar kan testi yaptırdım 3 gibi çıkacakmış sonuç ya kızlar bu kan testinin amacı ne zaten pozitif test bide kimyasal gebelik kan değerlerine göremi anlaşılır
inşallah canım senin olayı anlamadım test yanlışmı çıktı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?