Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnm zaten sen hamileyken görmüşsün ve kız çocuğu kızgın haberdir. düşeceğni ozaman görmüşsün ama bilememişsin. bende hamileyken oğlumu gördüm ve boş mezar vardı. rüyadan 2 hafta sonra düştü bebek. rüyalar malum ouyo

evet kıslarr patron geldi bu gün tura gitmedi o yüzdden arada kaybolabilirmmm
ama takip ederim siziiiii

merhaba kızlar kan testi yaptırdım 3 gibi çıkacakmış sonuç ya kızlar bu kan testinin amacı ne zaten pozitif test bide kimyasal gebelik kan değerlerine göremi anlaşılır

rüyayı gördükten iki gün sonra kanamam başladı ve ben bu rüyayı olumlu yönde düşünmeye çalıştım hep bir ümüt bekledim canım ama malesef bebeğim düştü.nasip işte canım evet malum oluyor gerçektende.çok sağol canım yorumladığın için geç oldu ama msj atamadım nette sorun yaşadım kusura bakma canım

ayy kızlarrrrr saatlerdir siteye giremiyorum nette sorun vardı sanırım çok şükür şimdi girebildim ya
yoncacım inş.hayırlı haberlerini bekliyoruz kan testi hepsinden daha kesin canım hemde kaç günlük kaç haftalık hepsi belli oluyor orda

günaydın kızlar geçmişi okuyodm anca yazabilidim ben bu sabah sağlık ocağına gittim kan verdim sonucunu pazartesi alcam ama

inşallah yakında hamiş haberleri dahada çok artar inşallah allah gönlünüze göre verir inşallah şu 3 ay çabuk geçerde banada nasip eder inşallah allah.yonca inşallah hamilesindir canım.ben bu zamana 4 kez idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim ve bu hamileliğime kadarda hiç kan testi yaptırmadım pozitif çıkan testlerim hep ikinci çizgi silikti ama test doğru çıktı ama bazen yanıltabiliyormuşta bir iki kişiden duymuştum bunu ama bende hiç yanılma olmadı.inşallah sendede olmaz.

inşallah canım senin olayı anlamadım test yanlışmı çıktı yani

hepinize günaydınlar kızlar naber
ay pelinede moralim bozuldu kız hemen karalara bağlamış vallaha kulaklarında tavana asmak lazım hemen ne öyle bi git doktora smear aldırda ona göre bak duruma boşuna kendini üzüyor şimdiden çok efamlı galiba

kız benimde aynı pantolonun düğmesini zor kapattım vallaha sinir olmaya başladım artık benimde duphaston dün bitti bakalım adet ola bilecekmiyim
merhaba kızlar kan testi yaptırdım 3 gibi çıkacakmış sonuç ya kızlar bu kan testinin amacı ne zaten pozitif test bide kimyasal gebelik kan değerlerine göremi anlaşılır
hadi bakalım inşallah saat 3te güzel haberlerini alırız
canım kan değeri önemli kaç haftalık olduğunu sağlıklımı değilmi düşme riski varmı bakıyorlar hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…