Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydın keremrecim nasılsın canım pardon ya bi an hatırlayamadım senin günün geçmişmiydi ki

yok canım geçmedi tam tersi erken oldu ama normal adetime göre çok az oldu bende üstüne görmeden şüpheleniyorum onun için yaptım testi pazartesiye kadar nasıl bekliceksem artık

hımm anladım keremre inş. hakkında hayırlısı olur inş. bebiş vardır
ayy ne çok şey yaşamışsın sakine canımm çok çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın

kıslar yhaa adetime var ama belim ve bacaklarım çok ağrıyo arada bıçak saplanır gibi oluyorr offff aklımmm karıştı yhaaaa

kıslar nabersınız geldim ama çıkıcam geçmişi okuyım dedim kafam karıştı bıde sıstem yavaş neyse oglene dogru gelırım zemuszemus

ay evet site bugün çok yavaş sayfalar bile açılmıyor doğru düzgün

figenciğim bence senin bünyen yasmin i kaldırmadı bence sen haplar bitince 8. günü tekrar başlayacan ya değiştir başka bi marka dene

canım bende olabilir dedim illa olması gerekmiyor
ama biçok kişide duydum d.k. hapı yüzünden midesi bulanan
bence sen bidaha git doktoruna sor

günaydın kızlar ben gece hiç uyuyamadığım için yeni kalktım nasılsınız bakalım varmı yeni gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…