evet canım çok haklısın şekil a daki gibi mesela ben ohaoldumsmile yumurtlama bile olmuyor malesef bırak artık bebişi geçtim sadece bu durumuma üzülüyorum
mehtapcığım boşver kullandığın ilaç falan varmı geçen bi tüp bebek proğramı izledim artık genlerdem bile bebek olabiliyormuş spermi olmayan erkekler yumurtlayamayan kadınlardan genler alınıyormuş falan yani hiçbişey bizim annelerimizin zamanındaki gibi değil
mehtapcığım boşver kullandığın ilaç falan varmı geçen bi tüp bebek proğramı izledim artık genlerdem bile bebek olabiliyormuş spermi olmayan erkekler yumurtlayamayan kadınlardan genler alınıyormuş falan yani hiçbişey bizim annelerimizin zamanındaki gibi değil
henüz ilaca başlamadım önce bi adet görmem lazım duphaston verdi doktor dün son günüydü adetin 2.-3. günü tekrar hormonlarıma bakacak ve glukofen ile tedaviye başlayacak hayırlısı bakalım
yonca sonuç çıktımı hamilemisinsüprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?