Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Bu arada ben burda olmaktan elişi filan yapamıyorum sözde kız evlendircez bu akşam anneme gidiyim kardeşimin çeyiz işi varsa onlara yardım ediyim eğer el işi yaparsam fazla giremem siteye galiba

evet sorun vardı açıldı amaa
gülüm sen rüya yorumcusu ben topiğin demirbaşı bakalım arkadaşlara ne diyeceğizzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şirinler gibi hepimizin adımı olcak şimdisositososito
güle güle cnm hayırlısı olsun. allah gönlüne göre versin.
neyse ben çıkıyorum kızlar görüşürüz
güle güleeeeee
Ben ne oluyorum pekikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne diyelim sana acaba ......bulamadım
gülüm duydun esrayı canım hadi bul bakalımmmmm kaydirigubbakcemile3
yardım et cnm falla kafa durdu bulamadımlmaz:

Ayyy kızlar siz olmasaydınız ben ne yapardım iyiki varsınız

Bu arada ben burda olmaktan elişi filan yapamıyorum sözde kız evlendircez bu akşam anneme gidiyim kardeşimin çeyiz işi varsa onlara yardım ediyim eğer el işi yaparsam fazla giremem siteye galiba

kıslar ben de çıkıyorum yoğunluk başlıyor benim müsait olunca girerim tekrar öpüyoırum hepinizi
gül arkadaşlara lakaplarını bulursun artık canımmmm

kıslar ben de çıkıyorum yoğunluk başlıyor benim müsait olunca girerim tekrar öpüyoırum hepinizi
gül arkadaşlara lakaplarını bulursun artık canımmmm

TAMAM CANIM SANA KOLAY GELSİN GÜLÜM

aha sana buldum izmir güzeli diyelim tmm yakıştı esracım seni düşüncem.dertli desek kızarmısın.

OLUUUR SEN BULURSUNDA BEN HAYIR DERMİYİM GÜLCÜM HA AYYY EVET YA ŞİRİNLER GİBİ OLDUK VALLAHİ :) kaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol: inşallah cnm akşama düşünim size lakap......vereliniortak
esracım demin yazmayı unuttum kardeşinmi evleniyo allah mesut etsin cnm.

Evet canım eylülün 26sında düğünü var ıstanbula gelin gidicek bayrama çeyiz serilçek eksik filan varmı bir bakım dedim hııı bu arada dertli fena değil

dertlim ve rüya yorumcumm nasılsınız şimdilik rahatım 3 ümüz varız

nasıl olim patron varken yoruluyom o gidince sıkılıyom.bilgisayara bakmakdan gözlerim acıyo.uykum geldi gece rahat uyuyamıyom. eve gidince yalnızım yarın pazar şöööle eşim olsada tv seyretseydik nolurdu daha sayimmi cnmlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…