evet sorun vardı açıldı amaa
gülüm sen rüya yorumcusu ben topiğin demirbaşı bakalım arkadaşlara ne diyeceğizzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şirinler gibi hepimizin adımı olcak şimdisositosositoevet sorun vardı açıldı amaa
gülüm sen rüya yorumcusu ben topiğin demirbaşı bakalım arkadaşlara ne diyeceğizzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
güle güle cnm hayırlısı olsun. allah gönlüne göre versin.Kızlar ben cıktım işler benı beklıo optummm hepınızı gıremezsem darılmayın...bu ara oğluma hamişken ekşiye aserdım...sımdı ıse tatlıya aserıyom kızımmı olacak ne hayırlısı artık byee
güle güleeeeeeneyse ben çıkıyorum kızlar görüşürüz
ne diyelim sana acaba ......bulamadımBen ne oluyorum pekikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yardım et cnm falla kafa durdu bulamadımgülüm duydun esrayı canım hadi bul bakalımmmmm kaydirigubbakcemile3
Ayyy kızlar siz olmasaydınız ben ne yapardım iyiki varsınız
Bu arada ben burda olmaktan elişi filan yapamıyorum sözde kız evlendircez bu akşam anneme gidiyim kardeşimin çeyiz işi varsa onlara yardım ediyim eğer el işi yaparsam fazla giremem siteye galiba
Ya gülcüm bana bi lakap bulursun artık demi tatlım:)
Ya gülcüm bana bi lakap bulursun artık demi tatlım:)
kıslar ben de çıkıyorum yoğunluk başlıyor benim müsait olunca girerim tekrar öpüyoırum hepinizi
gül arkadaşlara lakaplarını bulursun artık canımmmm
aha sana buldum izmir güzeli diyelim tmm yakıştı esracım seni düşüncem.dertli desek kızarmısın.
:roflol::roflol: inşallah cnm akşama düşünim size lakap......vereliniortak
esracım demin yazmayı unuttum kardeşinmi evleniyo allah mesut etsin cnm.
Kızlar nereye kayboldunuz yine
dertlim ve rüya yorumcumm nasılsınız şimdilik rahatım 3 ümüz varız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?