Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım dikkat et ama oralarda ikinize allah içinize sindirsin canım şimdiden buarada bizim için de dua et hamilelerin duaaları kabul olurmuş çünkü

tmm cnm ALLAHIMMMM EN YAKINNN ZAMANDAAA HAMİLE KALIP BEBİŞLERİNİZİ KUCAGINIZA ALMAYI NASIP EDER İNŞALLAHHHHHHHHHHHH

Allahım hamile kalmayı bekleyenleri en tez zamanda bekletmeden anne olmayı nasıp etsın inşallahhhhh

kızlar selamlar 2 gün önce yazmıştım meraktayım diye bu sabah ahlil yaptırdım ve 199 çıktı değerim :)))) ama hala karın ağrım devam ediyor yahuuu
cnm tebrik ederim allah kucağına almayı nasip eder.ağrılar olur cnm hep duyuyoz hamişlerde ağrıyı.

cok sgl canımmm.inşlh hayırlısıyla ya yonca hamişmi okuyamadım merak edıyom

evt yoncada hmiş testte çıktı ama kan tahlilini bekliyo.
ay ne güsel hamiş haberleri bizede bulaşır imşallah
esracım derdinle sıkmadın bizi sen rahatladıysan sorun yok.konuşa konuşa insan rahatlar.

Uşakcım çamaşır falan demişsin sakın asmaya falan kalkma gerinme yani bu hatayı yapma hamilelerin gerinmes yasak kolarıyla yükseye yani ok

kızlar ben geldim nasılsınız bakalım fovfov tebrik ederim canım allah sağ salim kucağına almak nasip etsin bebişini

Ya kızlar sıte acılmıyo sorunmu var.camasırı ben hıc dısa asmam canım yaz kıs ıcerde camasırlıkta kuruturum sevmıyom dısta kuruyan camasırı merak etme bıtanem astım ama sayfaya ulasamıom yazamıom

evet sorun vardı açıldı amaa
gülüm sen rüya yorumcusu ben topiğin demirbaşı bakalım arkadaşlara ne diyeceğizzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben cıktım işler benı beklıo optummm hepınızı gıremezsem darılmayın...bu ara oğluma hamişken ekşiye aserdım...sımdı ıse tatlıya aserıyom kızımmı olacak ne hayırlısı artık byee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…