Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Haklısın canım ne diye bilirim ben şimdi bile hep tedirgin yapıyorum biraz mutlu olunca kötü birşey olucak diye korkuyorum

Haklısın canım ne diye bilirim ben şimdi bile hep tedirgin yapıyorum biraz mutlu olunca kötü birşey olucak diye korkuyorum

o psikolojik cnm. benimde bozuk psikolojim geçen sene ilaç tedavisi gördüm bebek düşününce bıraktım zor oldu ama adet olamadıkca yine stresden psikoloji bozulmaya başladı ilaçlığım şuan ama başlamıyom. sende topla kendini böyle düşünme heran kötü bişi olcak die. kendien zindan edersin hayatı. herşey allahdan verende o alanda. yapacak bişi yok. allah şifa versin. şükür ilaç kullanıyo ya tedavisi olmayan dert olsaydı. allah düşmanıma vermesin. herzaman bulunduğun duruma şükretcen daha kötüsünü düşünerek.

Aynen gül bende şükrediyorum evet pskolejim baya bozuk o konuda babam küçükken beni okula bırakırken de 3 defa yolda hastalandı ve birinde dedem hasta olacağını anlayıp bizi takip etmişti diğerlerinde işe okula yakındık ve öğretmenler yardımci olmuştu çok kötü bir duygu o ve ben ondan sonra babamla tek başıma hiç bir yere gitmedim

slm canlarım evt gülüm kesinleştı hamişliğim.çarşamba gunu kan degerim 570 di.dun ıtıbarıyle 1140 lara gelır dedı dr um.ayın 20 sınden sonra keseyebakacagız inşallh

kızlar selamlar 2 gün önce yazmıştım meraktayım diye bu sabah ahlil yaptırdım ve 199 çıktı değerim :)))) ama hala karın ağrım devam ediyor yahuuu

slm canlarım evt gülüm kesinleştı hamişliğim.çarşamba gunu kan degerim 570 di.dun ıtıbarıyle 1140 lara gelır dedı dr um.ayın 20 sınden sonra keseyebakacagız inşallh

ayyyy canım ne güzel ya ALLAH İNŞALLAH KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq:

kızlar ordamısınız.ben uyuyorum bu aralar darılmıyosunuz dımı gıremıom topiğe fazla.önümüzdeki persembe tatıle gıdıyoruz 19unda gıdıp 24unda salı gelecegız.cok sıkıldım eşime psikolojık baskı yaptım adam mecbur kaldı

Neyse kızlar kendi dertlerimle sizide üzdüm ben çıkıyorum kendinize iyi bakın bay öptüm

AŞK OLSUN CANIM YA SENİN DERDİN BİZİM DERDİMİZ ÖYLE DEME BİDAHA HERZAMAN YANINDAYIZ BİZ SENİN ÖYLE CANIMIZI FALANDA SIKMADIN YANİ

kızlar selamlar 2 gün önce yazmıştım meraktayım diye bu sabah ahlil yaptırdım ve 199 çıktı değerim :)))) ama hala karın ağrım devam ediyor yahuuu

AAAAA SÜPERRRRR YENİ Bİ HAMİLEMİZ DAHA VAR MEHHHHTAAAAAAAAAAAAAAP HEMEN LİSTEYE EKLE TATLIM TEBRİKLER CANIM BENİM HAYDİ HALAYA :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım dikkat et ama oralarda ikinize allah içinize sindirsin canım şimdiden buarada bizim için de dua et hamilelerin duaaları kabul olurmuş çünkü

güllllllllll ordamısın b ıtanem evt hamişim ben yazdım ama gormedın sanırım 4/5 haftalık galıba haftaya ultrasona gırınce bellı olur

anladım cnm. kötü bir durum ama alışman lazım ve ona öyle durumdayken ne yapman gerekir öğrenmen lazım soğuk kanlı olmalısın. kötü düşünme bak anne olduğunda çocuğunada yansıtırsın budurumu.

çook şükür cnm allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. dikkat et kendine yorme kendini.şimdi hamilelikler pamuk ipliğine bağlı. aman dikkat et cnmbizede dua et.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…