geçmiş olsun canımmm allahım şifasını versinn
cnm hikayesi uzun olan tek sen deilsin bende sendenim ve biz gibi birsürü insan. ben anlatsam kitap olur çektiklerim.ilerde zaten kitap yazmayı düşünüyom bu yaşadıklarımı. 1 senede 3 ameliyat geçirdim en basiti bu yani.allah kimseye çekemeyeceği dert vermiyo herkesin kaldırabilceği dert veriyo ki gerçekdende öyle hepsine dayanıyoz. en kötüsü ölüm ona bile dayanıyoz.
Benim hikâyem çok uzun anlicaniz ve babam şimdi 42 yaşında 35 senedir çekiyor
canım gerçekten çok üzüldüm ALLAH en yakın zamanda acil şifalar versin tatlım
Haklısın canım ne diye bilirim ben şimdi bile hep tedirgin yapıyorum biraz mutlu olunca kötü birşey olucak diye korkuyorum
slm canlarım evt gülüm kesinleştı hamişliğim.çarşamba gunu kan degerim 570 di.dun ıtıbarıyle 1140 lara gelır dedı dr um.ayın 20 sınden sonra keseyebakacagız inşallh
Neyse kızlar kendi dertlerimle sizide üzdüm ben çıkıyorum kendinize iyi bakın bay öptüm
kızlar selamlar 2 gün önce yazmıştım meraktayım diye bu sabah ahlil yaptırdım ve 199 çıktı değerim :)))) ama hala karın ağrım devam ediyor yahuuu
ayyyy canım ne güzel ya ALLAH İNŞALLAH KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq:
kızlar selamlar 2 gün önce yazmıştım meraktayım diye bu sabah ahlil yaptırdım ve 199 çıktı değerim :)))) ama hala karın ağrım devam ediyor yahuuu
kızlar ordamısınız.ben uyuyorum bu aralar darılmıyosunuz dımı gıremıom topiğe fazla.önümüzdeki persembe tatıle gıdıyoruz 19unda gıdıp 24unda salı gelecegız.cok sıkıldım eşime psikolojık baskı yaptım adam mecbur kaldı
anladım cnm. kötü bir durum ama alışman lazım ve ona öyle durumdayken ne yapman gerekir öğrenmen lazım soğuk kanlı olmalısın. kötü düşünme bak anne olduğunda çocuğunada yansıtırsın budurumu.Aynen gül bende şükrediyorum evet pskolejim baya bozuk o konuda babam küçükken beni okula bırakırken de 3 defa yolda hastalandı ve birinde dedem hasta olacağını anlayıp bizi takip etmişti diğerlerinde işe okula yakındık ve nire öğretmenler yardımci olmuştu çok kötü bir duygu o ve ben ondan sonra babamla tek başıma hiç bir yere gitmedim
slm canlarım evt gülüm kesinleştı hamişliğim.çarşamba gunu kan degerim 570 di.dun ıtıbarıyle 1140 lara gelır dedı dr um.ayın 20 sınden sonra keseyebakacagız inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?