Sıkı can iyidir tez çıkmaz annem öyle der bize neyse canım ben çıkıyorum eşimi işe yollayıp gelirim yine
amnnn senin eşdemi gececi.. benimkide yok burda olsaydın birlikde otururduk. topice gelmeyenleri çekiştirirdik. delikafadulden
izmir güzeli nasıl memleketim sıcakmı özledim falla izmiri bayramda nasipse gelcem 2-3 günlüğüne
Evet canım benimki bu gün yarın gece gidiyor bende bugün yıkanıp yarın oruç tutucam sahurda da iftarda da yalnızım yani
izmir yine burdan iyi nefes alabiliyosun.antalyada nefes alınmıyo nemden.geçen gece boğuluyom sandım nefes alamıyom balkonda.çok sıcak canım ya yanıyo resmen ama antalyada çok sıcakkdır eminim buarada ben hiç böyle nem görmemiştim izmirde yapış yapış oluyosun ya banya falan nafile yani
antalyada farksız canımm yapış yapışsınn
gülüm boşuna deneme hafta içi görmüyorsa durmaz canımm boşuna heveslenme hele yasak yeni kalkmışkenn
gülüm belki 2011 haziranda bizde antalya ya taşınırız canımm o zaman daha da kaynaşırız eşim tanışalım diyor ama belli olmazz
yaaa çok sevinirimya taşınmasanızda tanışalım yinede.. ben evine değil senin kalbinin güzelliğine gelirim cnm. eşin demek tanışalım dedi çok sevindim.
kızlar napıyosunuz bakiim
ben tutamıyorum yarın deniycem çook aşırı terliyorum çok su kaybediyorum görsen akşama kadar 3-4 lt su içiyorum içmessem kötü oluyom. Yarın evdeyim iş yapmamam lazım tutarsam. Terlememek için yatmam lazım akşama kadar. Bilmiyom napim. Eşimde işden gelicek öğlen rahat durmazki. Hafta içi görmüyo doru düzgün yarın ikimizde evde olunca rahat dururmu bilmem. Akşam pazarlık yapmam lazım rahat dururum derse kabul ederse tutucam yarın.
ben abdest aldıktan sonra tuvalet kağıdını tampon gibi yapıp rahim ağzına koyuyorum abdestim bozulmasın diye 2 gündür yaptığım tampona ufak lekeler geliyor dun sütlü kahve gibiydi bugun koyu kahve ama çamşırıma gelmiyor leke neden olabilir acaba .önceden olmazdı böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?