Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

izmir güzeli nasıl memleketim sıcakmı özledim falla izmiri bayramda nasipse gelcem 2-3 günlüğüne

çok sıcak canım ya yanıyo resmen ama antalyada çok sıcakkdır eminim buarada ben hiç böyle nem görmemiştim izmirde yapış yapış oluyosun ya banya falan nafile yani

Evet canım benimki bu gün yarın gece gidiyor bende bugün yıkanıp yarın oruç tutucam sahurda da iftarda da yalnızım yani

ben tutamıyorum yarın deniycem çook aşırı terliyorum çok su kaybediyorum görsen akşama kadar 3-4 lt su içiyorum içmessem kötü oluyom. yarın evdeyim iş yapmamam lazım tutarsam. terlememek için yatmam lazım akşama kadar. bilmiyom napim. eşimde işden gelicek öğlen rahat durmazki. hafta içi görmüyo doru düzgün yarın ikimizde evde olunca rahat dururmu bilmem. akşam pazarlık yapmam lazım rahat dururum derse kabul ederse tutucam yarın.

gülüm boşuna deneme hafta içi görmüyorsa durmaz canımm boşuna heveslenme hele yasak yeni kalkmışkenn

çok sıcak canım ya yanıyo resmen ama antalyada çok sıcakkdır eminim buarada ben hiç böyle nem görmemiştim izmirde yapış yapış oluyosun ya banya falan nafile yani
izmir yine burdan iyi nefes alabiliyosun.antalyada nefes alınmıyo nemden.geçen gece boğuluyom sandım nefes alamıyom balkonda.

antalyada farksız canımm yapış yapışsınn

aha derdimin tarifi yapış yapışşşş ıyyyyyy. keşkem imkanım olsada ıspartada yaşasam ne güsel gölgeye geçtinmi serinliyon burda nerdeeeeee

gülüm boşuna deneme hafta içi görmüyorsa durmaz canımm boşuna heveslenme hele yasak yeni kalkmışkenn

evt dediğin gibi cnm. mesela bugün işdeya gece arar beni yarın hazır ol der. hergün böyle işyerinde planlar yapar. bide gündüz elinin altında olcam. yasak olmadan öncede böyleydi. yasak oldu kalktı daha beter oldu. töbe töbe oruçtamı tutamıcam yaffff

gülüm belki 2011 haziranda bizde antalya ya taşınırız canımm o zaman daha da kaynaşırız eşim tanışalım diyor ama belli olmazz

gülüm belki 2011 haziranda bizde antalya ya taşınırız canımm o zaman daha da kaynaşırız eşim tanışalım diyor ama belli olmazz

yaaa çok sevinirimya taşınmasanızda tanışalım yinede.. ben evine değil senin kalbinin güzelliğine gelirim cnm. eşin demek tanışalım dedi çok sevindim.

ayyy canım ya doğru ne bu eşler böyle buarada canım hafta sonları tek tutulmuyo oruç ya cuma cumartesi- ya cumartesi pazar-yada pazar pazartesiok

ben abdest aldıktan sonra tuvalet kağıdını tampon gibi yapıp rahim ağzına koyuyorum abdestim bozulmasın diye 2 gündür yaptığım tampona ufak lekeler geliyor dun sütlü kahve gibiydi bugun koyu kahve ama çamşırıma gelmiyor leke neden olabilir acaba .önceden olmazdı böyle

1 cisi neden tampon gibi tıkıyon enfeksiyon kapıcaksın.
2 cisi adet yenimi bitti bitmediyse yeni adet günü nezaman lekenin rengi ne
3- adetinbittiği temizlendiğin günü say 15ci gününden önce gelen lekeler gusülü bozmuyo. oruç tutulabiliyo. ama temizlendikden sonra 15 ci gün ve sonrası gelen leke gusül gerektiriyo.

pardon cnm leke rengi kahve şimdi gördüm geçen sene bendede oluyodu yumurta yetersizliğinden oluyomuş. ama geliş zamanı önemli. adet sonrası 14,-15, ci gün geliyosa yumurtlama lekesi olabilir ama zamansızsa yada adet olmayıpda sade kahve leke oluyosan yumurta yetmezliği olabiliyo.
prof kesildim yafff. kaç senede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…