Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evet canımmm sayfa iyi geliyor kim sorarsa sorsun takmayın kafanıza hayat çok güzel üzmeyin kendinizi canımm

Ceylin dün bizim tarı günümüzdü ben 59 la başladım 57,5 um canım,aslında 58,6 yım sanıyordum ama 59 olmuşum geri neyse dün 57,5 dum canım,sen ne yaptın?

canım ya ben anlamadım buay değişik bişey var bende adetime 7 gün var bende ara ara kasık ağrıları başladı bide çok açık kahverengiye yakın akıntım var canım ya bide kokulu idrarımda sapsarı anlamdım gitti sanırım kasıklarım üşüttüm geçen hafta denizde

Arkadaşlar bu ay korunmasız ılıskıye gırdık.. sat 14 temmuz normalde 17 temmuz gıbı yanı bır ıkı sonra adet olmam gerekırken dün kanlı akıntı ve kanlı su gibi az miktarda açık renkte birsey geldı ve devamı olmadı..ardından kahverengı akıntı geldı az mıktarlarda..10 gundur gögüslerımde acıma var.dun karnımda çok çok hafif ağrılar varken bugun ara ara yoklayan bel ve karın ağrısı oluyor ama hemen gecıyor yanı kısa surelı olup gecıyor ve ara arada karnın alt bölgesinde batmalar oluyor.sizce hamile olabilirmiyim??ne zaman test yapmalıyım arkadaslar...yardımcı olursanız cok sevınırım..

canım ayyyyy bence hamilesin demedi deme bence hemen bi acile git ve kan testi yaptır
garanti olsun yada evde test yap sen bilirsin canım yinede ama ne olur gelişmelerden bizi haberdar et

ayy canım yaa ne guzel soyledın oyle ıns.hamıleyımdıır ya :)) evde test yapsam cıkarmı sence canım?? ama kan testı yaptırsam bellı olur dıymı..cok heyecanlandım sımdı been :)) tamam canım mutlaka haber verırım..

canım bence her ikisinde de kesin çıkar tatlım bence hemen bi test yaptır hangisi olursa

evhancım canım benim bilgim yok canım bişey desem yanlış olur belki bence dr una sor canımm ayyy inşşş hamişsindir canımcım

kızlar sizden bişey rica edebilrmiyim göbek deliğiniz altında dikey kahverengi bizgi varmı acaba lütfen bi bakabilirmisiniz

Selam kızlar,ceylin çıkmak zorunda kaldım kusura bakma birde ben bugünü cumartesi sanıyorum:) o yüzden tarı günümüz dün dedim bu arada süper kilo vermişsin canım haftaya geçmem lazım seni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…