Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar elimizde değil ne yapalım olmuyor belirtileri kafaya taktıkça ben hamilemiyim diye diye geziniyoruz ortalıkta elimizde değil

Geçen ay bende senin gibiydim regl 10 gün kala çıktı bende araştırdım ve bende o yazıları okudum sanırım kendimi hamile sandım sonu hüsran

benimde adetime 7 gün var tamam canım saol ya bende ümitlenmeyeyim ozaman madem

Evhancım inşaallah öylesindir canım ama çokta üzerine düşünüp stres yapma lütfen gününe kadar sabret canım zor ama düşününce insan gerçekten belirtilerin hepsini yaşıyor.

evet canım haklısın zaten bende abaşka belirti yok onu görünce acaba mı dedim

eflalcim canım merak ettim bak bende şimdi sadece kahverengi leke mi geliyor acaba implatasyon yerleşme yani kanaması olabilirmi canım sat kaç tı senin ne zamandı

Canım bilmiyorum ki umutlanmak istemiyorum sadece siteye girdikçe aklıma geliyor,sat 20 temmuzdu 17 ağustosta olmam lazımdı erken oldu işte bilemiyorum.

huyumuz kurusun işte her şeyi hamileliğe yoruyoruzzz ilahiii bizlerrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar elimizde değil ne yapalım olmuyor belirtileri kafaya taktıkça ben hamilemiyim diye diye geziniyoruz ortalıkta elimizde değil

Ben bu ay hiç kafama takmama kararı aldım öyle yumurtlama günü takibi filanda yapmıcam yani hiç özen gostermicem bu ay zaten bu ay için pek umudum da yok en azından bir ay kafa dinlemiş olurum hem belkide bu şekilde birde bakarim ki hamile kalmışım INŞALLAH

En iyisini yapmışsın esra bunu başarabiliyorsan ne mutlu sana inşaallah bu ay hamile kalırsın.

canım normalde kaç günde bir adet olursun eğer hamileysen 3+5 günlük görünüyor yerleşme kanamasıda 3 haftalıkken olur canım acaba seninde öyle olabilirmi bence kan tahlili falan yaptır canım çünkü adet olmak içinde erken 25-26 günde bir oluyorsan normal ama bence bir kan tahlili yaptır canım

huyumuz kurusun işte her şeyi hamileliğe yoruyoruzzz ilahiii bizlerrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aynen öyle canım ama ben bunun nedeni olarak etrafımızdaki insanları görüyorum beni bana bıraksalar bebek konusunu sormasalar ya da hatırlatmasalar ben hiç düşünmem ki.

bu yöntemi daha önce kızlardan biride söylemişti ama hatırlayamadımmm doğruluğu varmış ama iş anlayabilmekte

esracım bende her ay aynı şeyi söylüyorum ama olmuyordu bu sefer adet tarihimi yumurtlama tarihimi bilmiyorum yani olursa benimde bu ay süpriz gibi bir şey olucak şans eseri artık allaha kalmış belki yumurtlama dönemime denk gelir ilişki belki gelmez allah bilir bakalım kısmet

Canım 28-29 günde bir olurum aslında hep 28 gündür ama bebek düşündüğümüzden beri malum stres yüzünden bir günlük gecikmeler oluyor bazen,sadece bir kere böyle erken olmuştum sanırım o da eşim askere gittiği zaman üzüntüden olmuştu çok ağlamıştım da:)
Benim evlendiğimizden beri ki adet tarihlerim kayıtlıdır telimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…