Canım geçmiş olsun bu sıcakta oruçluyken mecbur kalmadıkça çıkmıycaksın kadınlar daha hassas oluyor eşine aldırsaydın keşke eksiğini.
Geçen ay bende senin gibiydim regl 10 gün kala çıktı bende araştırdım ve bende o yazıları okudum sanırım kendimi hamile sandım sonu hüsran
Evhancım inşaallah öylesindir canım ama çokta üzerine düşünüp stres yapma lütfen gününe kadar sabret canım zor ama düşününce insan gerçekten belirtilerin hepsini yaşıyor.
eflalcim canım merak ettim bak bende şimdi sadece kahverengi leke mi geliyor acaba implatasyon yerleşme yani kanaması olabilirmi canım sat kaç tı senin ne zamandı
kızlar elimizde değil ne yapalım olmuyor belirtileri kafaya taktıkça ben hamilemiyim diye diye geziniyoruz ortalıkta elimizde değil
canımcım sizde birlikte iftardan sonra çıkın bundan sonra
huyumuz kurusun işte her şeyi hamileliğe yoruyoruzzz ilahiii bizlerrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım normalde kaç günde bir adet olursun eğer hamileysen 3+5 günlük görünüyor yerleşme kanamasıda 3 haftalıkken olur canım acaba seninde öyle olabilirmi bence kan tahlili falan yaptır canım çünkü adet olmak içinde erken 25-26 günde bir oluyorsan normal ama bence bir kan tahlili yaptır canım
Kızlar size bir link veriyorum sabah hamilelik belirtilerine bakarken gördüm çok ilginç geldi bana buyrun:
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/383824-elle-hamilelik-testi-duyan-yapan-varmi.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?