Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm figencim ismini yazdım ama bir sakıncası var mı senin için canım diyete devam canım okudum siz tartılmışsınız maşallah vermişsinizde kilo bende ayın 20 sinde gidicem doktora bakalım ozaman tartılıcam orda daha hiç tartılmadım çok merak ediyorum verdimmi kilo diye canım benim adetim 8 ağustostu yeni bitti sayılır yani daha çoooooooookk var canım ama düzeni bozulduğu için bilmiyorum gününü

Evhan bende yok canım.O çizgi hamileliğin ilerleyen aylarında çıkıyor ortaya ablamda görmüştüm çok belirgin oluyor yani.

Evhan bende yok canım.O çizgi hamileliğin ilerleyen aylarında çıkıyor ortaya ablamda görmüştüm çok belirgin oluyor yani.

çok saol canım ya bende bu çizgi hiç yoktu dün gördüm merak ettim kimi kadınlarda erken oluyomuş hamillelik belirtiside sayılıyormuş

İnşaallah hamilesindir evhancım.

kızlar sizden bişey rica edebilrmiyim göbek deliğiniz altında dikey kahverengi bizgi varmı acaba lütfen bi bakabilirmisiniz

Canım geçen ay bende de çıktı kendimi hamile sandım ama değilmiş hala da duruyor göbek deliğin den başlayıp aşağıya doğru uzanan kahve çizgi dimi

Ben pek iyi sayılmam canım markete çıktım geldim ve tansiyonum düştü galiba çok kötü oldum gittigime de pişman oldum

aaayy geçmiş olsun canım kendine dikkat et hem oruç hem sıcak allah yardımcımız olsun ben evden dışarı adımımı atmıyorum gündüz canım gece çıkıyorum iftardan sonra temizlik bile yapmıyorum canım yapılmıyor valla onuda iftardan sonra yapıyorum artık ne yapalım

Kızlar sabah ceylinime yazdım sağolsun o hep burda,ben dün akşam regli oldum 4 gün önce oldum gün içinde hafif sancım vardı göğüslerimde şişti ama bende regli olmadan birkaç gün önce sancı olurdu ara ara akşam regli olunca şoka girdim hiç beklemiyordum çok erken oldum ya ama kanamam yok sadece kahverengi lekem var,eşimlede konuştum gerçek adet tarihime kadar böyle sürerse bekliycem yok olursam doktorumu değiştiriyorum hemen doktora gidicem artık beklemek istemiyorum.

başka yerde okudum bu şekilde görüp hamile olduğunu öğrenen 2 3 kişi ondan sordum sizdede varmı diye kızlar ya meraklandım şimdi

Ben pek iyi sayılmam canım markete çıktım geldim ve tansiyonum düştü galiba çok kötü oldum gittigime de pişman oldum

Canım geçmiş olsun bu sıcakta oruçluyken mecbur kalmadıkça çıkmıycaksın kadınlar daha hassas oluyor eşine aldırsaydın keşke eksiğini.

Canım geçen ay bende de çıktı kendimi hamile sandım ama değilmiş hala da duruyor göbek deliğin den başlayıp aşağıya doğru uzanan kahve çizgi dimi

hıııım evet acanım ya aynen dikey kahverengi çizgi oluştu hemen araştırdım netten böyle hamile olduğunu öğrenen 2 3 kişi varmış meraklandım öyle olunca bende mide bulantısı sıklaştı bide onda arada yokluyo devamlı

başka yerde okudum bu şekilde görüp hamile olduğunu öğrenen 2 3 kişi ondan sordum sizdede varmı diye kızlar ya meraklandım şimdi

Evhancım inşaallah öylesindir canım ama çokta üzerine düşünüp stres yapma lütfen gününe kadar sabret canım zor ama düşününce insan gerçekten belirtilerin hepsini yaşıyor.

Geçen ay bende senin gibiydim regl 10 gün kala çıktı bende araştırdım ve bende o yazıları okudum sanırım kendimi hamile sandım sonu hüsran

eflalcim canım merak ettim bak bende şimdi sadece kahverengi leke mi geliyor acaba implatasyon yerleşme yani kanaması olabilirmi canım sat kaç tı senin ne zamandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…