Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bu yöntemi daha önce kızlardan biride söylemişti ama hatırlayamadımmm doğruluğu varmış ama iş anlayabilmekte

Canım sabah okuyunca deniyim dedim ama benim rahim sağa dönük etkili olur mu benim için bilemedim yani.

canım bildiğim kadarıyla rahim yukarı çekiliyormuşş yani sorn olmaz sanırım kıs hem ne olacak ki dene hadiii

esracım sokmaya sokarım parmağımıda ay okuyanlarda yanlış anlicak valla elime set bişey değcekmiş ya hamile değilsen ben ondan huylanırım kaydirigubbakcemile3 o yüzden yapamam diyorum

ilahi kıslar mecbur olduğumuzda yaparız hem sonuçta yanlış bişey yapmıyoruz ki meleğimiz var mı kontrol ediyozzzz

Ay kızlar pardon son bir senedeki adet tarihelrimi hesapladımda bir 28 bir 29 günde oluyormuşum,ya ben o parmak yöntemini deniyebilirmiyim bilemiyorum,doktro geçensene fitil vermişti kendim koyamamıştım ayıptır söylemesi eşime koydurmuştum:kedi:

Bir deniyeyim bakalım becerebilirsem yani.

Yaptım kızlar sert bişey gelmedi yumuşacıktı :) birde ay çok açık olacak ama benden kahverengi leke geliyorduya parmağımı sokunca beyaz akıntı vardı anlamadım ben bu işi ay olacaksam oluyum artık beklemekte kötü.

ayyy canım ya bende denedim benim elime geldisert bişey benim adetime 7 gün var canım ya bence hemen bi test yaptır yada sen evde yap merak ettim bak şimdi

aaayyy hadi bakalım hayırlısı canım dediğim gibi o zman o kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir canım hadi inşallah

canım inşşş hamişsin canımm benimmm

kızlar yaa oruçluyken hiç acıkmadım bugüne kadar bugün midem kazınıyor artık hem aynı şeyleri aynı saatte yedim yine neden böyle oldum yaa çok acıktım bugün

Kızlar umutlandırmayın beni müsait olanlar yapabilir mi evhan tam da sana diyecektim adetden bir hafta önce falan yazıyordu o sayfada ay bak şimdi ya hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum,evde test var yarına kadar kanamam gelmezse sabah aypıyım olur mu erken mi olur acaba ay çatlıycam şimdi.am benim rahim sağa dönük belki bana olmaz bu yöntem ya eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…