Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım senin adet nezaman belki hamilesindir canım ya

benim adeti sorma 14 gün önce dr. gittim ameliyat kontrolüne. adet gecikti diye farlutal verdi adet söktürücü verdi.ama gebeliğe bakıldı yoktu.yumurtalar gelişmişti. ilacı kullandım bir hafta ge.ti hala gelmedi adet. en son 14 haziranda olmuştum 21 temmuzda ameliyat oldum 14 ağustosda bidaha adet olması lazımdı olmadı. hala bekliyom.

pardon cnm yanlış oldu.en son 14 haziranda oldum adet 22 sinde ameliyat 14 temmuz ve 14 ağustosda olmadım.22 temmuzda herşey yolundaydı yumurtala büyümüş. söktürücü verdi.hala yok..

inşallah canım biran önce olursunda hemen çalışmalara başlarsınız bitanem ya geçen ay benim öyle oldu 8 gün geçikti hayatımda ilk defa hemdesonra kendiliğinden geldi insan çok stres oluyo ya bide şişiyon davul gibi

o şişmeyi sorma cnm berbatım. tam 2 ay oldu hala yok. ameliyat stresinden diyo dr. stresmi kaldı. hava değişimi kilo kaybı fln etkilermiş. hepsi bende var maşallah. çalışıyoz zatende boşa kürek sallıyoz şuan. adet olmadan bebekmi olur dimi.

herkese slm ben sizden bi konuda yardım almak istiyorum
ben vajinismustum 2.5 ay önce yendim bende bebek istiyorum
fakat vajili oldugum için ve alışmaya çalıştıgım için hala kendimi ilk başlangıçta kasıyorum
bu yüzden yag yada kayganlaştırıcı kullanmak zorunda kalıyorum
ee tabi buda ögrendigim kadarıyla çocuk olması için engelmiş
spermleri öldürüyormuş ne yapıcam bilmiyorum bu konuda eger daha ayrıntılı bi fikire sahipseniz
yardımcı olur musunuz??

oyy maşallahhh ne güzel haberler varmış topikte ya
hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum
inş hayırlısıyla bebişlerini kucakalrına almayı nasip etsin Rabbimmmm

aaayy kızlar eflal hamileymiş yaaaa demekki şu bizim parmaklama yöntemi doğru çıktı kaydirigubbakcemile3 çok sevindim

vajinismus yaşayan arkadaşımız burda esraersoy diye bir arkadaş var oda vajinismus yaşamış bence bu konuda o sana daha çok yardımcı olur

merhaba canlaar,hayırlı ramazanlar..canlı yayın kabeyi izliyorum yeni iftar ediliyor orada,aahhhh keşke orda olsaydım şimdi...efnanı gördüm deeermişim :))

Kızlar bu arada deniz yıldızı dizisini sevenler ekrana yeni bölüm başlıyooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızzzzzzzzzz GÜL sen çıkmadınmı bende rüya gördüm dolu sana anlatıcaktım çıktın sandım

cnm özele msj at. bakıp çıkıyom patron gelebilir ben sana yorumlarım okursun sonra.
reyancım hoş geldin bende çok istiyorum kabeye gitmeyi allah bizede naip eder inş.

hoşgeldin reyyannn ay düşünsene o şuan orda ama bilmiyoruz tanımıyoruz ay canım ya acaba nasıl iyi mi bebişi nasıl çok merak ediyorum sen nasılsın canım sanada hayırlı ramazanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…