Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tabi canım ne demek hoşgeldin aramıza anlat bakalım ne kadarkıl evlisin? nezamandır iştiyorsun? kaç yaşındasın??????????

canım hoşgeldin aramıza eee tanıt bakalım kendini biraz yaş kaç nekadarlık evlisin ne kadardır deniyosunuz bebk için

hoşgeldin aramıza filizim
inş.en yakın zamanda kavuşursun bebeğine

hoşgeldin filiz...
eflalim bebişin hayırlı olsun...
ben 1 senelik evliyim 5 aydır bebiş istioz 24 yaşındayımmm....memleketten uzağımmm o yüzden bebek düşünmeyen ben bebek hasreti çekiommm....

Merhaba hoşbuldum kızlar...
Ben 7 yaşında bir kız annesiyim.27 yaşındayım.
2 bebeğim karnımda öldü.3.denememize geçen ay başladım...

yoncamla ben gelmiş yaşasın canım ne oldu ya öldük meraktan ver hadi şu güzel müjdeyi bize

slm kızlar moralim bozuk kese görünmüyor dedi doktor değerlerde düşük bebek küçük yada geç döllenme olabilirmiş hafif kanamam var bu yüzden iğne oldum iki gün sonra tekrar bakacak ne güzel 3 hamile varmış kim kim kızlar alah heerkese nasip etsin

ayyyy canım üzülme sakın belki geç döllenmiştir dr un dediği gibi yat dinlen iş yapma sakın
inşallah her şey güzel olacak umudu kaybetme inşallah sımsıkı tutunur annesine canımbuarada dlg,eflalim bide bi arkadaş var yeni katılan o hamile canım

yonca canım hiç üzülme senin hamileliğin zaten regl gününde belli olmadımı yada geçmişmiydi yanlış hatırlamıyorsam
bence seninki geç döllenme kesin yani
bol bol dinlen adını yazdım eminim bebişin seni bırakmayacak

merhaba kızlarrr hamişlerimizi tebrik ediyorummm yarın bol bol görüşürüz kıslarrr eşim nete giriyor şimdi o yüzden ben şöyle bir bakayım dedim sizeee yarın siz gelene kadar geçmişi okurum benn

Gül yorumun için tşkler ilk dediğin çok doğru maşallah benim o çıplak gördüğüm halamda dil papuç kadar ve ne tesadüf onunda çocuğu olmadı tedavi gördü 13 yıl sonra oldu ama arkamdan dediğin gibi çok laf eder evlenirken çok karıştırdılar ortalığı şimdide geliyor bişe olmamış gibi davranıyor ama ben yüz vermiyorum hayatta unutmam yapılan kötülükleri
inşallah ikinci dediğin çıkar canım biran önce bebişim gelir
sen adet oldunmu canım bende hala tık yok

herkes ettiğiyle kalır boşver onların laflarını takma. öbür dünyayı düşünseler laf etmezler.zaten .inşş.yakında hamile kalırsın ama kalınca halanlara gidip söylicen özellikle. cnm. yok olmadı daha. bendede tık yok ama göğüsler acıyo herhalde olurum yakında.umutla bekliyom
canım hoşgeldin nasılsın ne var ne yok
iyilik sendne cnm. işler yoğun yarın öğle sonunda tüm gün sizleyim. sen nasılsın

kızlar benim sırtım çok ağrıyo ya sırtım belim idarımda sarı okadar su içmeme rağmen bide akıntım var sapsarı arada da sol kasığım ağrıyo iyi değilim sanırım üşüttüm kızlar ya :çok üzgünüm:

belki hamişsin. yarınmı senin günün.

merhaba herkese aranıza yeni katılıyourm. 3 aylık evliyim bebek yapmaya karar verdik eşimle. bana yardımcı olun lütfen. erken mi sizce ama çok seviyorum çocukları.

canım adetime 5 günvar22 si yani zannetmiyorum hamile olduğumu çünkü bu belirtiler dün başladı bitek sırt ağrım şimdi başladı yani kesin üşüttüm ben ondan yani

hayırlısı olsun cnm. bekleyip görcez. benimde göğüslerim sızlıyo ya durduk yere. off bi gelemedi şu adet. amma sıkıntı verdi bana.

merhaba herkese aranıza yeni katılıyourm. 3 aylık evliyim bebek yapmaya karar verdik eşimle. bana yardımcı olun lütfen. erken mi sizce ama çok seviyorum çocukları.

hoşgeldin çok yerinde bir karar vermişsin şimdiden deneyin olup plmuycağını allah bilir beklemeye gerek ok bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…