Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlarrrr hamileyim şükürler olsun

ohh masallah masallah bugun ne kadar cok guzel haber aldık yaa.
canım gozun aydıın hayırlı olsun ınsallah kolaylıkla gecer hamileliğin hemen kucagına alırsın.
:teytey::teytey::teytey::teytey:

nasıl ogrendın anlatsana adetin kac gun gecti.idrar testiyle mi ogrendin.
ne kadar zamandır denıyordun..anlat anlaaat

maşallah maşallah listemize

3 aylık evliyim canım ben hiç korunmadık en başından beri istiyorduk bu ay yumurtlama günlerimde gün aşırı ilişki denedik adet günüm 15 agustostu ve ben dayanamadım aynı gün günüm geçmeden test yaptım ve sonuç pozitif çıktı bugunde doktoro gidip kan testi yaptırıdım bebegim 2 haftalıkmış

dayanılmıyor canım beee valla çok zor sıcakta oruç tutmak evet akşama ne pişirceksiniz anlatın bakim

canım ben malesef oruç tutamıyorum mide rahatsızlığım var günde 6 da ilaç içiyorum malesf o bakımdan midemin hiç aç kalmaması lazım bide yalnızım akşamları eşimle 3 aydır akşam yemeği yiyemiyoruz çok yoğun çalışıyo bende kendime menemen yapıcam sen ne yapıcan

kızlarrrr hamileyim şükürler olsun

ay ne güzel ya bu 3.cü güzel haber maşallah ALLAH sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah eeee nasıl öğrendin adet tarihin neydi ayyyyyy abayılıcam

ay ne güzel ya bu 3.cü güzel haber maşallah ALLAH sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah eeee nasıl öğrendin adet tarihin neydi ayyyyyy abayılıcam[/QUOTE]

amin inşallah teşekür ederim hepinize kızlar Rabbim isteyen dileyen herkese bu mutlulugu yaşatsın

Selam kızlar ay kendi heyecanıma kapıldım hamilelerimizi tebrik etmedim hayırlı olsun.

Öncesinde bir belirtin oldumu?

Öncesinde bir belirtin oldumu?

evet canım oldu ilk başta adetime 10 gün kala gögüslerim acayip şişti ve uçları koyulaşıp gün geçtikçe beyaz kabarcıklar çıktı sivilce gibi sonra kasıklarımda ara ara batmalar vardı mide bulantım cok olmuyor sadece akşamları oluyor şimdilik birde adetime bir hafta kala yerleşme kanaması geldi benden

eflal bende sana bi türlü denk gelemedim canım seni çok çok tebrik ediyorum çok sevindim inşallah tez zamanda kucağına alırsın sağlıklı bi şekilde

dlg hayırlıs olsun bebeğinn...

bende bi ara unutma beniyi iziliodum ama uzun zmandır bıraktım izlmeyi stres oluommm iyice içiçe girdi aşkı memnuyu geçti vallaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…