Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

meraba cnm hoş geldin görmemişim kusura bakma. patron gelicek die tedirgin duruyom. iyim cnm sen nasılsın. inşallah sende hamilesindir.

canım ben 2 ağustosta düşük yaptım ama kanamam hala devam ediyor ve sol kasığım ağrıyor gittiğim dr bana hcg yaptır demişti ultrsnda herşey temiz çıkınca gerek duymamıştım ama az sonra yaptırıcam eğer dış gebelik falan yoksa değerler düşmüştür gebelik olmadığı belli olur içim rahat etsin yarında doktora göstericem hcg değerini canım.malesef benim en az 3 ay beklemem gerekiyor.inşallah sende en yakın zamanda adet olursunda hamile kalırsın canım

kadınlar klübün
altın kızları
en değerli hanımları
gününüz aydın
sağlığımız yerinde
ruhunuz temiz
şansımız bol
bebiş haberlerimiz çok olsun inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:Saruboceq:

geçmiş olsun içerde parça kaldımı kanama drmazmış kürtaj yapmışlarmıydı. hcg değeride yaklaşık 15 gün fln yüksek çıkarmış anca vücut düzeliyomuş. benim düşükden snra doğru düzgün kanamam olmamıştı bile 2 gün oldu snra az az kesildi. inşallah sorun yoktur cnm

canımm
maşallah ne güzel dilekler ne güzel dualar etmişsin öyle
aminnnn diyelim

günaydın evhancım hoşgeldin canım benimm

günaydın demirbaşımız nasılsın çok yoğunmuşun bugün fatura falan

canımm
maşallah ne güzel dilekler ne güzel dualar etmişsin öyle
aminnnn diyelim

az bile canım dahada iyilerini yaşayalım inşallah herzaman

hoşgeldin evhancım allah neşeni artırsın cnm.

saol canım hepimizin neşesini arttırs
ın rabbim

canım zaten sanırım boş gebelik yaşdım keseyi bile göremedi doktor kaç hafta üstüste gitmeme rağmen ultrosonla alttan baktı içimin temiz olduğunu rahim duvarının normale döndüğünü bir sorun olmadığını söyledi canım dış gebelik olabilirmi diye sordum eğer dış gebelik olsaydı içinde sıvı olurdu dedi ama temiz hiçbirşey yok dedi.ama ben birşeyden daha şüpheleniyorum kanamam 21 temmuzdan beri devam ettiği için parça düştükten bir hafta sonra eşimle birlikte olduk düşükten sonra bir kaç hafta ilişki önermiyorlarmış hatta kanama bitene kadar sebebi buda olabilirmi birde biz 2 3 kez birlikte olduk bu güne kadar sebebi mikrop kapmışta olabilirmiyim acaba kanama mikrop kaptığındada oluyormuş ama emin değilim işte.inşallah hiçbir sorun yaşamam kürtajdanda çok korkuyorum 1 kez başıma geldi.allahım yardım et yarabbim bana ve herkese

ay kızlar tam 4 gün yalnızım evde. dün akşam turşu fln yaptım çook yoruldum bugüne iş kalmadı napcam yalnız ben. kaynanam klima alıverdi uykusuz alınca biz acıdı halimize onu almaya ıspartaya gitcek yaın döncek gecede işe gitcekk taaaaaa perşmbe akşamı görcem..senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…