Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Mannakcanım fındık,badem,fıstık,kabak çekirdeği bol tüketin birde eşin keçiboynuzu yesin hem enerji veriyor hem sperm kalitesini artırıyor sende yiyebilirsin.

canım benim çok saoll
ama yemekten hemen sonra yenmiyo şimdi malum zaman kısıtlı yatıyoz sahura kalkıozz falan
acaba fındık fıstık etkisini ne kadar zamanda gösterirrrrr eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

eflalciğim şekerinede baktırmak istiyorsan aç karnına git baksınlar sonra yemek yedikten 2 saat sonra tekrar kan alıp bakıyorlar şekerine
benim eşim şeker hastası ondan biliyorum

ayyy evhannnnn ne güzel konuşuyon öyle canım bak uykum falan kaçtı haa
kız hele bi olsun hepinize tatlı ısmarlıcam
ayyy yaşarmıyım o duyguyu bi daha yaa

evhancığım canım sendeki belirtiler hamilelik belirtiler çizgi koyu renk kokulu idrar ve akıntı
ama biliyorsun en son adetin geciktiğindede bütün belirtileri taşıyordun sonuç hormonun yüksek çıktı o yüzden daha benim sana pek bişe diyesim gelmiyor üzülüyorsun
ama inşallah bebişin vardır ay ne güzel olur vallaha
folik asit kullanıyormusun canım? oda kokulu sarı idrar yapıyor benimde öyle
hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız senin

bana güllaç ımı hazırla tatlımmm kaydirigubbakcemile3

niye yaşamayasın o duyguyu bi daha canım ya olumlu düşün yeterrrrr Rabbim çok büyük duyacak inş sesimiziii:teytey:

ayyy canım içime doğdu buay yada engeç öbür ay alıcaz haberini gibime geliyo tabi bu bi his olsunda bi tatlı önemli değil gülüm sen bize beiş müjdesi verdiğinde ozaten tatlımız olacak bizim:)

ayyy biliyorum canım ya daha öncede hepsini yaşadım ama bu sefer o göbekteki kahverengi çizgi ümitlendiriyo beni hiç yoktu çünkü canım ya inşallah kuzum inşallah hamileyimdir bu mübarek ramazan ayı yüzü gözü hürmetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…