Mannakcanım fındık,badem,fıstık,kabak çekirdeği bol tüketin birde eşin keçiboynuzu yesin hem enerji veriyor hem sperm kalitesini artırıyor sende yiyebilirsin.
evhan, aysena hoşgeldiniz kızlarr
keremre canım sıkma canını inş.hiçbir problem yoktur
saolcanım iyiyim bende eeeeenasıl geçiyo hamilelik tatlım ne kadarlık oldu
nasıl geçsin yatıyorum ya hep evdeyim .rahatızlanyom.halsizlik mide bulantısı bazen çıkarıyorum.baş dönmesi.allahım sağ salim şu günleri bir atlatsam inşallah.şuan 11 haftalık oldum bir hafta sonra 3 ay olcak.ay sonu doktora gideceğim eşimle bebeklerimizi görcez.cinsiyetleri nolur bilemiyorum belli olurmu.ense kalınlığına felan bakılcak.
sen nasılsın bebek varmı bellimi.canım şöle bişi var hamileysen eğer koyu idrar ve tortulu idrar olyo dikkat ettinmi hiç.senin nasıl?
İnşaallah iyi sonuçlar alırsın.
saolcanım iyiyim bende eeeeenasıl geçiyo hamilelik tatlım ne kadarlık oldu
nasıl geçsin yatıyorum ya hep evdeyim .rahatızlanyom.halsizlik mide bulantısı bazen çıkarıyorum.baş dönmesi.allahım sağ salim şu günleri bir atlatsam inşallah.şuan 11 haftalık oldum bir hafta sonra 3 ay olcak.ay sonu doktora gideceğim eşimle bebeklerimizi görcez.cinsiyetleri nolur bilemiyorum belli olurmu.ense kalınlığına felan bakılcak.
sen nasılsın bebek varmı bellimi.canım şöle bişi var hamileysen eğer koyu idrar ve tortulu idrar olyo dikkat ettinmi hiç.senin nasıl?
canım ne güzel ikizmi bebeklerin ayyyy kıyamam ya dayan canım ya 3aydan sonra hafifliyomuş çoğu şey sonra doya doya hamileliğin tadını çıkaracaksın ALLAHIMIN izniyle
canım benim belirtilerim şöyle sırtım ağrıyo bide belim birazcık ağrıyo dün başladı oda iştahta artış var bide göbeğimin alt kısmında kahverengi dikey çizgi çıktı 2gün önce dediğin gibi idrarım koyu sarı okadar su içmeme rağmen hemde ve kokulu akıntım var
ağzın bal yesin evhan
inş. canım inş. olmam
inşallah canım ya güzel şeyler hissediyorum seninle ilgili sanki müjde alıcaz senden öyle doğdu içime ondan yazdım
canım ne güzel ikizmi bebeklerin ayyyy kıyamam ya dayan canım ya 3aydan sonra hafifliyomuş çoğu şey sonra doya doya hamileliğin tadını çıkaracaksın ALLAHIMIN izniyle
canım benim belirtilerim şöyle sırtım ağrıyo bide belim birazcık ağrıyo dün başladı oda iştahta artış var bide göbeğimin alt kısmında kahverengi dikey çizgi çıktı 2gün önce dediğin gibi idrarım koyu sarı okadar su içmeme rağmen hemde ve kokulu akıntım var
inşallah hamilesindir belirtiler onu gösteriyor ama.bendede var kahverengi dikey çizgi belim arıyo göğüsler dolgunlaşır yürürken hatta merdiven iner çıkarken ağrır.allahım sana ve diğer arkadaşlarımıza gösterir inşallah hamilliği.akıntım var halen bnim de.beyaz.idrar tortulu ve koyu sarıdır.şeffaf bir bardak yada bir şeyin içine yapsana idrarını bak istersen dene bi.görürsün tortuları ben hastanede idrarımdan baktılar öleydi tortulu ve sapsarıydı.kendin öğrenebilirsin.:)
ayyy evhannnnn ne güzel konuşuyon öyle canım bak uykum falan kaçtı haa
kız hele bi olsun hepinize tatlı ısmarlıcam
ayyy yaşarmıyım o duyguyu bi daha yaa
kızlar ben çıktım size iyi muhabbetler zemuszemus
ayyy evhannnnn ne güzel konuşuyon öyle canım bak uykum falan kaçtı haa
kız hele bi olsun hepinize tatlı ısmarlıcam
ayyy yaşarmıyım o duyguyu bi daha yaa
evhancığım canım sendeki belirtiler hamilelik belirtiler çizgi koyu renk kokulu idrar ve akıntı
ama biliyorsun en son adetin geciktiğindede bütün belirtileri taşıyordun sonuç hormonun yüksek çıktı o yüzden daha benim sana pek bişe diyesim gelmiyor üzülüyorsun
ama inşallah bebişin vardır ay ne güzel olur vallaha
folik asit kullanıyormusun canım? oda kokulu sarı idrar yapıyor benimde öyle
hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız senin
inşallah hamilesindir belirtiler onu gösteriyor ama.bendede var kahverengi dikey çizgi belim arıyo göğüsler dolgunlaşır yürürken hatta merdiven iner çıkarken ağrır.allahım sana ve diğer arkadaşlarımıza gösterir inşallah hamilliği.akıntım var halen bnim de.beyaz.idrar tortulu ve koyu sarıdır.şeffaf bir bardak yada bir şeyin içine yapsana idrarını bak istersen dene bi.görürsün tortuları ben hastanede idrarımdan baktılar öleydi tortulu ve sapsarıydı.kendin öğrenebilirsin.:)
ayyyy sende nezaman oluştu canım o dikey çizgi peki bidahakine pet pardağa yapayım bakayım merak ettim tortu varmı diye adetime 4 gün var acaba test yapsam mı bitane ne bileyim bide dün sol kasığım ağrıdı akşam
ayyy canım içime doğdu buay yada engeç öbür ay alıcaz haberini gibime geliyo tabi bu bi his olsunda bi tatlı önemli değil gülüm sen bize beiş müjdesi verdiğinde ozaten tatlımız olacak bizim:)
ayyy biliyorum canım ya daha öncede hepsini yaşadım ama bu sefer o göbekteki kahverengi çizgi ümitlendiriyo beni hiç yoktu çünkü canım ya inşallah kuzum inşallah hamileyimdir bu mübarek ramazan ayı yüzü gözü hürmetine
ayyyy sende nezaman oluştu canım o dikey çizgi peki bidahakine pet pardağa yapayım bakayım merak ettim tortu varmı diye adetime 4 gün var acaba test yapsam mı bitane ne bileyim bide dün sol kasığım ağrıdı akşam
yap bence bardağa.ben 4 gün varken yaptım hamile olduğumu öğrendim ama kişiden kişiye değişebişir.sen pet bardağa bak bakalımda merak ettim haber ver
kahve çizgiyide dikkat etmedim hiç canım siz sölüyenci baktım.ama insanın hamile olduğu yürüyüşünden de belli olyo ben anlamıştım .hayırlısı inşallah
ayyy bide bir haftadır da kabızlık başladı olmadı hiç yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?