Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gebelik sırasında 1 haftada 3 kez sadece hcg baktırdım çünkü benimki enbaşından beri düşüğe gidiyordu
o yüzden başka bişey bakılmadı bana

mannakcım tavsiye edebileceğim tek şey ilişkiden sonra bi süre ayağa kalkma ha bide geçenlerde burda konuşulmuştu yine eşine ilişki öncesi kahve içirkaydirigubbakcemile3

kızlar yine ben geldim 3saat uyuyunca size yazı yazarken uyumuşum koltukta ayyyysersem gibi oldum ne var ne yok kızlar

ben bugun kan tahlili verdim troidlerime baktırıyorum haftaya da dr dan randevu aldım bakalım ne dicek ak mıı kara mıı

mannakcım tavsiye edebileceğim tek şey ilişkiden sonra bi süre ayağa kalkma ha bide geçenlerde burda konuşulmuştu yine eşine ilişki öncesi kahve içirkaydirigubbakcemile3

canım malum ramazan adam eve geliyo yorgun yemek falan oturup kalıozz ya
böle bizi canlandıracak birşeyler yememiz gerekiyo yaaa
akşama ne yemek yapsam acaba

Ebrar henüz bişey istemediler işte b hacg bakılacak sadece o da birazdan çıkar,dün ki test eşim hastanede çalışıyorya öyle yaptırmıltık onu doktora söylemedim evde yaptığım testi söyledim,ben niyetli değilimde şekere de bakıyolar mı aç ya da tok olmanın önemi var mı hala bişey yemedimde.

Mannakcanım fındık,badem,fıstık,kabak çekirdeği bol tüketin birde eşin keçiboynuzu yesin hem enerji veriyor hem sperm kalitesini artırıyor sende yiyebilirsin.

canım şeker sen istersen bakarlar durup dururken bakacaklarını sanmıyorum ama baktıracaksan ewet açlık şekerine bakılması lazım

slm kızlar nasılsınız evhancım nasılsın.bende geçmişi oku oku bitiremedim.

saolcanım iyiyim bende eeeeenasıl geçiyo hamilelik tatlım ne kadarlık oldu

evhan, aysena hoşgeldiniz kızlarr
keremre canım sıkma canını inş.hiçbir problem yoktur

hb kızlar ebrarcım sen nasılsın inşallah olmazsın adetde güzel haberlerini alırız kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…