Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kıslar gunaydın herkesee ben burdayım takıp deyım sızı yerimseniben
yınca yat dınlen bence stres yapma bu hayırlı gunlerde ıçını rahat tutmaya bak
ceylin33, ebrar63, keremre, kmehtap, reyyannn, yoncamlaben kıslar sıler nasılsınız ?

hoşgeldin dubacım biz iyiyiz canım sen nasılsın

merhaba canım iyiyim çok şükür,geçmişi okuyordum...
ayyy kızzlaaaar yeni uyandım rüyamda sanırım hamilymişim,idrarı falan koydum bi bardağa,tortulu falanmış idrar...rüyamda bayaaa ümitlenmiştim

bende dun ona benzer bı ruya gordum ama pek hatırlamıyorum ama tamamen psıkolojık dıye duşunuyorum çok kafama takmaya başladım bu aralar

günaydın canım hoşgeldin
benle senin için büyük gün ikimizinde adet günü
sende durumlar nasıl var mı bi belirti falan

valla bir belirti yok ne hadtalıga dair ne hemilelige ama geçen ayda gecikmişti o yüzden pek ümitlenmek istemiyorum sizin yöntemi denedim ama pek anlamadım da biraz daha bekleyi sonra test yapacagım sende durumlar nedir

valla bir belirti yok ne hadtalıga dair ne hemilelige ama geçen ayda gecikmişti o yüzden pek ümitlenmek istemiyorum sizin yöntemi denedim ama pek anlamadım da biraz daha bekleyi sonra test yapacagım sende durumlar nedir

walla canım bende dün inanılmaz bi sancı vardı kesin adet oluyorum diye düşündüm ama bugün sancı falanda yok bilmiyorum günü sonuna çok var daha bakalım ne olacak

Kızlar nerdesiniz huuuuuuuuuu

Hoşbuldum ebrar canım bişey sorucam sana önceki gebeliğinde hangi tahliller yapılmıştı sana,kusura bakma üzmek istemiyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…