Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tamam canım çıkma birazdan yaparım sen nasıl yürümeye başlamıştın hayatım bende dikkat edeyim buarada bende 1 haftadır kabızlık başladı çok çıkamıyorum ya çıksamda kanıyo artık çıkarken oda koyun gibi eskiden hiç sorun yaşamazdım ben ya kabızlık falan sende kabızlık oldumu

Evhan ben normalde kabızlık çok yaşarım ama bende olmadı tam tersi ishal oldum ben.

SEN HAMİLESİN EVHAN HAMİLELİKTE BAŞLARDA KABIZLIK OLURRRRRRRRRRRRRR
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

gerçektenmi bende hiç olmazdı deminde değim gibi ilkdefa bu bir haftadır çıkamıyorum çıksamda koyun gibi azıcık kanıyo çıkarken oderece katıda yemiyorum offfffff bak heyecan yaptım şimdi ya eğer hamileysem dile benden ne dilersen kız çıkma olurmu hemen test almaya gidiyorum 5 dk gelirim

canım senin adına çoooook sevindim Allah inşallah kucağına almayı nasip eder tatlım. sağlığın yerinde ağrın sızın yoktur umarım

Sağol canım,sağlığım iyi birkaç gündür regli sancım var, uyku problemi var onun dışında iyiyim,sadece hiçbirşey hissetmiyorum içim bomboş.

Kızlar selam..kızlar gyno-flor gebeliğe engelmi???yada fitil kullanırken hamile kalanınız varmı aranızda??birde ilişkidn önce mecburen saf zeytinyağı sürüyorum.

Sağol canım,sağlığım iyi birkaç gündür regli sancım var, uyku problemi var onun dışında iyiyim,sadece hiçbirşey hissetmiyorum içim bomboş.

kıyamam sana tatlım evet iç bomboş oluyor ama az kaldı vücudunda farklılıklar başlıycak ve hissedeceksin. adet sancın çok normal, bende adet zamanım geldiğindede hala küçük küçük ağrılarım oluyor canım

inşallah dualarım senle.burdayım canım beklerim seni
:)inşallah utandırmaz allahım beni:)

Kızlar zaten moralim bozuk,kötüyüm.hiç bana cvo yazmıyosunuz.bu soruyu tam 10 kere sordum ama gören yok.üzülüyorum artıkkkk

canım sana yardımcı olmak isterdim ama ilk defa duyduğum birşey canım. istersen konu aç başka topikte bilen çıkar mutlaka canım

SAĞOL AZRACIM.ben tahriş ve enfeksiyon problemini sık yaşıyorumda.acaba benim gibi olupta hamile kalan varmı diye merak ettim.ilişki esnasında çokta rahat olamıyorum ayni.1 yıllık evliyim ama durum bu.senağlamasenağlamasenağlama

yaa bu ay da kırmızıları görmek istemiyorummm ama heryerim ağrıyooo, belim, bacaklarım, kuşum. daha 9 gün var onlar şimdiden başladılar uffffff

senin için nekadar zor bir durumdur canım. doktorlar ne diyor varmı bir ilacı tedavisi

Kızlar selam..kızlar gyno-flor gebeliğe engelmi???yada fitil kullanırken hamile kalanınız varmı aranızda??birde ilişkidn önce mecburen saf zeytinyağı sürüyorum.

Canım o dediğini kullanmadım ben ama fitil kullanırken zaten ilişkiye girmemek gerekiyor diye biliyorum sırf bu yüzden doktor bana geçen ay yazmıştı fitil kullanmadım iyikide kullanmamışım hamile kaldım,birde kayganlaştırıcı şeyler spermi öldürüyor zeytinyağının etkisi nasıl bilemem,ben başka sayfalara bakıyordum o yüzden sorunu görmedim canım.

Canım sen oruç tutuyormusun,bulantıların ne zaman başladı,birde şimdi nasılsın:)Ne zaman hissetmeye başladın?

yaa bu ay da kırmızıları görmek istemiyorummm ama heryerim ağrıyooo, belim, bacaklarım, kuşum. daha 9 gün var onlar şimdiden başladılar uffffff

Canım üzülme hemen o dediğin belirtilerin hepsini yaşıyorum kaç gündür ve hamileyim, bak bir yöntem var yapabilirsen tutuyor yani eskiden ebeler yaparmış,orta parmağını iyice yıka hijyen açısınan sonra vajinana sok eğer sert bişey geliyorsa eline hamile değilsin yok yumuşacıksa hamilesin benimki yumuşaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…