yap bence bardağa.ben 4 gün varken yaptım hamile olduğumu öğrendim ama kişiden kişiye değişebişir.sen pet bardağa bak bakalımda merak ettim haber ver
kahve çizgiyide dikkat etmedim hiç canım siz sölüyenci baktım.ama insanın hamile olduğu yürüyüşünden de belli olyo ben anlamıştım .hayırlısı inşallah
SEN HAMİLESİN EVHAN HAMİLELİKTE BAŞLARDA KABIZLIK OLURRRRRRRRRRRRRR
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Selam kızlar.
canım senin adına çoooook sevindim Allah inşallah kucağına almayı nasip eder tatlım. sağlığın yerinde ağrın sızın yoktur umarım
Sağol canım,sağlığım iyi birkaç gündür regli sancım var, uyku problemi var onun dışında iyiyim,sadece hiçbirşey hissetmiyorum içim bomboş.
gerçektenmi bende hiç olmazdı deminde değim gibi ilkdefa bu bir haftadır çıkamıyorum çıksamda koyun gibi azıcık kanıyo çıkarken oderece katıda yemiyorum offfffff bak heyecan yaptım şimdi ya eğer hamileysem dile benden ne dilersen kız çıkma olurmu hemen test almaya gidiyorum 5 dk gelirim
Kızlar zaten moralim bozuk,kötüyüm.hiç bana cvo yazmıyosunuz.bu soruyu tam 10 kere sordum ama gören yok.üzülüyorum artıkkkk
canım sana yardımcı olmak isterdim ama ilk defa duyduğum birşey canım. istersen konu aç başka topikte bilen çıkar mutlaka canım
SAĞOL AZRACIM.ben tahriş ve enfeksiyon problemini sık yaşıyorumda.acaba benim gibi olupta hamile kalan varmı diye merak ettim.ilişki esnasında çokta rahat olamıyorum ayni.1 yıllık evliyim ama durum bu.senağlamasenağlamasenağlama
Kızlar selam..kızlar gyno-flor gebeliğe engelmi???yada fitil kullanırken hamile kalanınız varmı aranızda??birde ilişkidn önce mecburen saf zeytinyağı sürüyorum.
kıyamam sana tatlım evet iç bomboş oluyor ama az kaldı vücudunda farklılıklar başlıycak ve hissedeceksin. adet sancın çok normal, bende adet zamanım geldiğindede hala küçük küçük ağrılarım oluyor canım
yaa bu ay da kırmızıları görmek istemiyorummm ama heryerim ağrıyooo, belim, bacaklarım, kuşum. daha 9 gün var onlar şimdiden başladılar uffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?