Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hadi evhancımm canımm hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmm
minimim ben de sert bişeyler çıktı o yüzden inşş sende hamişsinnn canımmm benimmm

daha çok var ama umarım dediğin gibidir bu ayda olmazsa ramazandan sonra dr.a gitmeyi düşünüyorum,hatta esra ile aynı hast. bile gidebilirim.şu anda kendimi bu aydan sonra dr.a gidiceksin diye programlamaya çalışıyorum. vereliniortak

Sen hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsun ki mehtapçim benim aklımda şuan 3 hastane var hangisine gideceğimi bilmiyorum

Aysenacım yaptım idrarı çok koyu sarı rengi bide azda olsa tortu var yağ gibi yani bide

nenehatun u düşünüyorum, tedavi gerekirse de orda olmayı düşünüyorum, hamilelik nasip olursa da orayı

Evet canım bende orayı istiyordum da orda doğumu hiç önermiyorlar birde randevu ile çalışmıyormuş sabah en geç 8 de orda olursan o gün için sıra alabiliyormuşsun ondan dolayı tedirginlik içindeyim diğer hastanelerde ya darıca boğaz içi has. yada merkez hastanesi bakalım o gün gelsinde sen benden önce gidersem bana fikrini söylersin dimi

şimdi 15 dk bekliomuyuz canım

canım bi 10 dk beklicem adamın dediğini yapıcam bakalım adetime 3.4 gün var çıkmayabilirde ama

canım sen hamilesinnnnnnnn.testini yap bakalım şimdi.ben hamileliğimi öğrendiğimde ölehihoyyytydi koyu sarı ve tortuluydu idrarımm...hihoyyythihoyyyt

canım benimki çok koyu sarı resmen ya açık kahverengiye benziyo nerdeyse bi 10 dk beklicem bakalım idrarda 30dk dan sonra dikkate almayın diye hassas testmiş bakalım ne olacakyapınca

evhan çatladım valla canımm yhaaa

ay canım bende çatladım resmen ya son 5 dk beklemek için sonra hemen yapıcam canım dua edin ne olur pozitif çıksın ben çok inanmaya başladım dün akşamdan beri hissediyorum sanki anneyim ben diye içime doğdu yoksa 3.4 gün kala yapmazdım testi

hadi canım bütün kalbimle dua ediyorumm canım benimmm

merkez hast.de de durum farklı değil canım. ben cihangir ay a gittim bi kere. muayene etti pkos görüyorum dedi.başka hiçbişe açıklamadı. bende zaten moralim bozulmuştu soru bile soramadım. duphaston ve folik asit verdi gönderdi.duphaston bitince gel dedi bende gitmedim o zamandan beri.sadece idrar testi yaptı. madem bi rahatsızlıktan şüpheleniuosun kan testi iste hormonlarıma bak tiroidime bak ne biliyim. zaten muayene için sıra bekliyosun hop bi doğum çıkıyo öle işte

Kızlar testi yapıyorum yüce allahımın izniyle bu mübarek ramazanın yüzü gözü hürmentine inşallah pozitif çıkar hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…