Saolun kızlar ya idrarım gelmiyooooooooooooooo[/QUOT
sakin ol hiç heyecan yapma canım.gayet sakin .şimdi normal tuvalete git alfırangaya gitme idrarını şeffaf bişeye yap bakalım.sonra bak nasıl bize söle test yapmadan önce.:)
(YÜCE RABBİM EVHAN İNŞALLAH HAMİLEDİR NOLUR ALLAHIMMMM.ONA O MUTLULUÜĞU YAŞAT HAYIRLISIYLA:)
BENDE HEYECANLANDIM VALLA SANA DİYOM AMA HEYECANLANMA DİYE:)
hadi evhancımm canımm hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmm
minimim ben de sert bişeyler çıktı o yüzden inşş sende hamişsinnn canımmm benimmm
evhan inan ben de çok heyecanlandım canım, hepimiz sana odaklandık
daha çok var ama umarım dediğin gibidir bu ayda olmazsa ramazandan sonra dr.a gitmeyi düşünüyorum,hatta esra ile aynı hast. bile gidebilirim.şu anda kendimi bu aydan sonra dr.a gidiceksin diye programlamaya çalışıyorum. vereliniortak
Aysenacım yaptım idrarı çok koyu sarı rengi bide azda olsa tortu var yağ gibi yani bide
Aysenacım yaptım idrarı çok koyu sarı rengi bide azda olsa tortu var yağ gibi yani bide
nenehatun u düşünüyorum, tedavi gerekirse de orda olmayı düşünüyorum, hamilelik nasip olursa da orayı
şimdi 15 dk bekliomuyuz canım
canım sen hamilesinnnnnnnn.testini yap bakalım şimdi.ben hamileliğimi öğrendiğimde ölehihoyyytydi koyu sarı ve tortuluydu idrarımm...hihoyyythihoyyyt
evhan çatladım valla canımm yhaaa
ay canım bende çatladım resmen ya son 5 dk beklemek için sonra hemen yapıcam canım dua edin ne olur pozitif çıksın ben çok inanmaya başladım dün akşamdan beri hissediyorum sanki anneyim ben diye içime doğdu yoksa 3.4 gün kala yapmazdım testi
Evet canım bende orayı istiyordum da orda doğumu hiç önermiyorlar birde randevu ile çalışmıyormuş sabah en geç 8 de orda olursan o gün için sıra alabiliyormuşsun ondan dolayı tedirginlik içindeyim diğer hastanelerde ya darıca boğaz içi has. yada merkez hastanesi bakalım o gün gelsinde sen benden önce gidersem bana fikrini söylersin dimi
Kızlar testi yapıyorum yüce allahımın izniyle bu mübarek ramazanın yüzü gözü hürmentine inşallah pozitif çıkar hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?