Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım şimdi sen çizgiyi görebilionmu?
canım görebiliyorum ya

evhancım çizgiyi gördünse az da olsa yeterli.inşallah hamilesindir.
Bi tanem ben çıkıyorum pek iyi değilim başım dönyo yatmam uzanmam lazımmm.allaha emanet ol.sonra açar okurum gene.öptüm kızlar.

canım idrarara baktım dibinde buluta benziyoresmen tortu var

hayatım hamişsin inşşş canım benimmm
neyse kıslar bende yemek yapmaya gidiyorumm öpüyorum sizleri

canım görebiliyorum ya

canım idrarara baktım dibinde buluta benziyoresmen tortu var

canım daha niye uzatıyoruz artık sevinelim yaaaaaaaaaaa
kaan kocatepe çizgi, silik bile olsa hamileleik vardır diooo

HAMİLESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
tebrik ediyorum canım seni Rabbim inş sağ salim kucağına almayı nasip eder bebişiniiiiiiiiiiiiiiii
ŞenizŞeniz

kan testini ne zaman yaptıracaksınn

ayyy evhancım inş. canım hayırlı haberlerle gelirsin
ayy 4 ten önce yetişebilir misin evhann çok merak ettim ben çıkmadan gelebilseydin keşke

Kızlar gitmeden bitane daha yaptım ondada var ya çok belirgin olmasa ince uçuk pembe çok heyecanlandım neyse ben gidiyom en geç 3 saat içinde belli olur

masallah evhan yaa ne ara test yaptın ne ara kan vermeye gidiyorsun.ben niye bu kadar tırsıyorsam.
inşallah bebişleer gelmiştiir.
ebrarcan sen den naber var mı gelen giden..

ay bi ayrıldım pc başından neler olmuş neler
evhan canım git hemen acilde yaptır ay inşallah çok çok güzel haberlerle gelirsin

Kızlar ben rüyamda hamile olduğumu gördüm busabah biber dolması yiyidom karnımda hafif şişti nedemek bu sizce

ayy kepeklim yok walla gelen giden yok
iftardan sonraya mı saklıyor kendini bilmiyorum ki
sancım falanda yok korkuyorum walla fırtına öncesi sessizlik gibi

evhancım acile gidip yaptır kan testini ben öyle yaptım 1 saat içinde mutlu sonucu aldım

Canım hastane bize 5 dk eşimorda çalışıyo tanıdıklar var ondan haber bekliyorum öyle gidicem

canım ben kısmet olursa bayramdan sonra gitcem inşallah etlik zübeyde hanıma gitcem
benim bi arkadaşım 7 aylık hamile ve oraya gidiyor çokta memnun

bende nereye gitsem diye düşünüp duruyorum haftaya salı 29 mayıs hastanesinden randevu aldım inş iyi bi dr çıkar karşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…