Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Saolun kızlar ya idrarım gelmiyooooooooooooooo

allahım inş. güzel haber verirsin bize senin için hepimiz dua ediyoruz bak allah bu mübarek günde bu kadar kişinin duasını kabul atsin inş.. hamilesindir canım allah hayırlısını versin eli ayagı düzgün saglıgı sıhatı yerinde hayırlı bir evlat nasip etsin sana ve tüm isteyenlere AMİN....

Kızlar çok silikte olsa var mikroskopla olsa görülür ancak sanki yada banamı öyle geliyoooo yaaaaaaaaaa

Evhancım doktora gidicem seni bekledim inşaallah hamilesindir ben çıkıyorum.

ayyyy inanmıyorum evhannn inş. hamilesindir canım benim
ayy bi saat gittim neler yapmış bizim kız hemen test yapmışın rabbim inş.vardır evhanım inş.

Evhan canım herkes olumlu cevap veriyor ama ben yine olumsuz yorum yapıcam çünki geçen ay bende de iki defa gölge gibi ikinci çizgi çıktı ama hamile değilim ama inşallah seninki benim gibi olmazda hamile olursun canım ama sonradan hayal kırıklığı yaşamaktansa biriminde sana bunu söylemesi gerekiyor keşke biride bana bunu söyleseydin bende çok inanmıştım...... Hadi canım senin hakkında hayırlısı neyse o olsun

Arkadaşlar çektim ama deliricem yatelden atıyom bilgisayara resimler gözükmüyo

evhancım çizgiyi gördünse az da olsa yeterli.inşallah hamilesindir.
bi tanem ben çıkıyorum pek iyi değilim başım dönyo yatmam uzanmam lazımmm.allaha emanet ol.sonra açar okurum gene.öptüm kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…