Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm kızzlar nasılsınız inş hepiniz iyisinizdir,ne var neler yok bakalım bizim kızlardan kimler hamile acaba,ben malesefki yine adet oldum bu ay ama dün akşam tekrar çalışmalara başladık artık allaha emanet,kızlar çok ilerlemiş sayfalar ya,tatilden pazar günü geldim 1 aydır yoktum geldiğimden beride ev işiyle meşkulüm,ama artık ara ara giricem frsat buldukçakaydirigubbakcemile2

ben geldimmmmmmmmm melisacım sende hoşgeldin özledittin kendini valla neler yaptın tatilde nasıl geçti anlat bakalım

ben geldimmmmmmmmm melisacım sende hoşgeldin özledittin kendini valla neler yaptın tatilde nasıl geçti anlat bakalım

hoşgeldiiin canım benim,vallahi bol bol stres atıp geldim ama yine adet oldum,senden nbr kızlar nasıllar varmı hamilelerimiz evhan,efnanım şüpheci kmehtap bizim kızlar nasıllar

aaayyy handancım hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz şekerim bugün burdayım bende beklicem bak hemen gel canım inşallah hamilesindir bende bu gece ikiz bebeklere hamile gördüm kendimi 2 side erkekti sonra doğuruyorum birinin adını kerem birinin adını cevat koyuyorduk hayırlısı bakalım

inanmıyorum melisa gelmişşşşşşşşşşşş
hoş geldin canım vallaha hep seni sordum bu kadar uzun tatil olurmu diyordum kız eminmisin 1 aydır daha fazladır uzaksın sen bize
hiçte denk gelemedik sana buralara kadar geldin yanıma uğra çarşıya çıkarsan diyecektim hep kaçırdım
neyse canım nasıl gidiyor
eflal ve efnan hamile evhanda demin test yaptı ikinci çizgi silik inşallah onunda güzel haberlerini alacağız

Ay kızlar be çıkıyorum kan tahlili vermeye 20 dk gelirim buuarada gönülcüm ben kendimi hamile gördüm rüyamda karnım vardı biraz bide biber dolaması yiyodum ekmekm arası yorumlarmısın

Melisa canım bidahaki adet tarihini verde listeyi düzelteyim hem görmüş olursun listenin son halini
şaşıracaksın görünce

Melisa canım bidahaki adet tarihini verde listeyi düzelteyim hem görmüş olursun listenin son halini
şaşıracaksın görünce

şaşıracaksın görünce

hoşbuldukk canılrım,çok saolun ya çok sevindirdiniz beni,s,a,t,13 eylül canım,bu arada eflalim ve efnana çooook sevindim inş evhanda hayırlı haberlerle gelir,sen nasılsın cnm varmı bi gelişme

mehtapcım ne yapcaz biz böyle ya sen beklicenmi daha. ben bugün baya şiştim karnımda şişkinlik var.
evhancım bekliyorm cnm iyi haberlerini.
melisa hoş geldin.ohh tatil yaptın geldin.
sbr cim 2 sıkıntın varmış kurtulcan muradına ercen cnm.

GÜL kız benim rüyamı okudun mu birşey desene bana keremle cevat ın anlamlarına baktım şimdi ikiside cömert eli açık kimse falan diyor acaba ne anlama geliyor

aman zaten bide anca sigara içtim rüyamda sigarada sıkıntı demek zaten herhalde ay çok sıkılıyorum zaten kızlar yaa ev taşıcaz yaa ona sıkılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…