Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Gülcüm inşallahhhhhhhhhhhhh sende hamilesindir canım

ay cnm ne bileyim şimdi düşünüyodum ne gibi değişiklikler var diye. kendimde değişiklik buldum ama psikolojikde olabilir.bimiyom.geçen akşam yemekde midem bulandı tiksindim baya. üşüttüm sandım ama geçti bide 2 gün önce sabah peynirden bulandı tiksindim. aşırı gaz ve bel ağrım var. falan filenç neysee düşündükce çıkıyo.. psikolojikdir. umutlanmayayım ben. bakalım allahdan vardır belki.

ayyy bende şimdi size özendim ya bu aralar herkes hamile gül canım sende hamilesin galiba hatta kepekli de hamile çünki bu mübarek ayın hürmetine herkes hamile oluyor darısı başınıza artık

inşallah canım ya inşallah sende hamile kalırsın en yakın zamanda

Ayyy bende şimdi size özendim ya bu aralar herkes hamile gül canım sende hamilesin galiba hatta kepekli de hamile çünki bu mübarek ayın hürmetine herkes hamile oluyor darısı başınıza artık

cnm benim belli değil daha allah isteyen herkese versin cnmm sanadaaaaaaaaaa inşallahhhh.

kızlar inşallah hepimiz hamileyizdir ne güzel olur demi bizim liste tavan yapar herhalde kaydirigubbakcemile3

Kızlar yaa b-hcg değerinin olması gerektiğinden yüksek olması kötü birşey mi?Bunun anlamını bilen var mı

tahmini bişide mi sölemedi bacaklarını da acmıs nasıl karnın cok buyudumu o bacaklar eller nasıl gözüküoo

tatlım okadar şok oldum ki hiç yerinde durmayan kıpır kıpır kocaman bebek var elleriyle ayaklarını tuttu çok mutlu oldum. doktorum ense kalınlığı ölçülerini aldı 2 hafta ya kadar diğer doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek... göğüslerim ve göbeğim büyüdüler canım artık herkes hamile olduğumu anlıyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…